Желанието на Лаутаро Мартинес е да играе в Барселона

10:39
Желанието на Лаутаро Мартинес е да играе в Барселона

Нападателят на Интер Лаутаро Мартинес мечтае да премине в Барселона, макар че публично продължава да спазва мълчание, пише AS. Изданието цитира близки до футболиста източници, според които неговото желание се е зародило след позвъняване на суперзвездата на каталунците Лионел Меси. Двамата провели емоционален разговор, в който са обсъдили клуба и началото на партньорството си в националния отбор на Аржентина през 2018 г.

От дебюта на Лаутаро в селекцията той поддържал ежемесечен контакт с Меси. Редица бивши съотборници на голмайстора на "нерадзурите" в Расинг Клуб твърдят, че още през 2014 г. той бил сигурен, че някой ден ще играе заедно с Лео. Възхищението на Мартинес към Бълхата е максимално и в подходящия момент той би могъл да форсира свой трансфер на "Камп Ноу". 22-годишният играч знае, че преговорите ще са много сложни заради високата си цена от 111 млн. евро и договора си до 2023 г. В обръжението му обаче са оптимисти, че от Барселона все пак ще успеят да убедят президента на Интер Стивън Женг да им го продаде.

Обаждането на Меси не е единствената причина за интереса на Лаутаро към каталунците. След мача между двата отбора на "Камп Ноу" в Шампионската лига през есента, в който се разписа още във 2-ата минута, той споделил на някои от близките си, че това е стадионът, впечатлил го най-много досега в кариерата му. Също така тогава той получил поздравления от сънародника си и други съперникови играчи, допълва вестникът.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация