Канаваро: Работя усърдно, за да водя отбор като Реал

20:27
Канаваро: Работя усърдно, за да водя отбор като Реал

Кавалерът на "Златната топка" от 2006 година Фабио Канаваро е амбициран да върви нагоре в треньорската си кариера. Сега италианският специалист води китайския Гуанджоу Евъргранде. 

"Работя усърдно, за да водя отбор като Реал Мадрид един ден. Човек трябва да се цели високо. На върха са Реал Мадрид, италианския национален отбор или някой голям европейски колос", сподели легендарният бранител в интервю за портала Madridista Real.

Фабио има 94 мача за "лос бланкос" между 2006 и 2009 година. На въпрос "Ще те видим ли скоро на "Бернабеу" той отговори: "Дано, дано, защото мечтата ми като треньор е да се върна там. Това е едно прекрасно място за мен".

Канаваро се възхищава на успехите на настоящия треньор на Реал Зинедин Зидан: "Той направи нещо, което никой друг в света на футбола няма да направи - спечели Шампионската лига три пъти поред. Това е нещо много, много трудно". Фабио е категоричен, че не изповядва защитен футбол: "Аз съм треньор, който учи да се играе футбол. Аз съм треньор, който иска да от футболистите да играят футбол".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация