Почетино: Ще се завърна в Тотнъм

11:54
Почетино: Ще се завърна в Тотнъм

Бившият мениджър на Тотнъм Маурисио Почетино каза, че се надява някой ден отново да застане начело на клуба и този път да успее да спечели трофеи с него. Аржентинецът бе уволнен през ноември миналата година, по-малко от шест месеца, след като класира "шпорите" за първи път за финал в Шампионската лига, в който те отстъпиха с 0:2 пред Ливърпул.

"Престоят ми в клуба бе невероятен, но завърши по начин, по който никой не би искал. Дълбоко в душата ми обаче съм убеден, че нашите пътища отново ще се пресекат", каза специалистът пред BT Sport.

"От деня, в който напуснах Тотнъм, си мечтая да се върна и да завърша работата, която започнах. Това бе едно удивително приключение за мен, а ние останахме много, много близо до това да спечелим и Висшата лига, и Шампионската лига", обясни още аржентинецът, който в момента е без работа.

Почетино бе начело на Тотнъм четири години, в които Тотнъм не спечели купа, но завърши четири пъти в топ четири на първенството и игра финал за купата на Лигата. "В момента очаквам следващото предизвикателство, което ще се открие пред мен. Мотивиран съм и го очаквам. Надявам се обаче след 5 или след 10 години, или поне преди да умра отново да мога да водя Тотнъм. Искам да спечеля поне една купа с този клуб и да почувствам емоцията. Така ще благодаря на феновете и на клуба за всичката любов, която получих по време на престоя си там", допълни Почетино.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация