Сериозен проблем за Юве преди евентуалния рестарт на Серия А

10:21
Сериозен проблем за Юве преди евентуалния рестарт на Серия А

Ювентус все още не бърза да връща чужденците си. Стратегията на италианския гранд винаги е била ясна - докато няма официална дата за рестарт на тренировките, няма и официално съобщение към футболистите за завръщане в Италия. Въпреки множеството информации в медиите, че отборът е привикал обратно чужденците, нито един досега не се е завърнал в Торино. 

 

Деветима от "бианконерите" са в родините си, като всеки от тях е свободен сам да реши кога точно да се завърне. Това може да създаде големи проблеми на тима, тъй като логистиката по тяхното връщане е изключително трудна. 

 

Организирането на полетите на футболистите в Южна Америка, например, ще бъде огромно предизвикателство пред клуба. Полетите остават нередовни и единственото решение за справяне с деликатната ситуация е частен полет.

 

Веднъж пристигнали на италианска земя, футболистите ще трябва да преминат задължителната 14-дневна карантина и чак след това да подновят тренировки, което забавя рестарта на заниманията с още 2 седмици. 


По последна информация звездата на тима - Кристиано Роналдо, също е в родината си, въпреки че преди седмица медиите твърдяха, че ще лети за Торино. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация