Провален талант на Юнайтед развинтил Видич три пъти за една минута

11:31
Провален талант на Юнайтед развинтил Видич три пъти за една минута

Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Уейн Рууни сподели, че Равел Морисън е бил много по-впечатляващ като млад талант от Пол Погба. Той онагледи това и с интересен разказ за трикови изпълнения на нападателя срещу сръбския бранител Неманя Видич.

 

Морисън излезе от същата възрастова група като Пол Погба и Джеси Лингард, но за разлика от тях така и не успя да запише сериозна кариера на високо ниво. В момента той е под наем в Шефилд Юнайтед, 11-тият му клуб като професионалист. Рууни споделя, че е смятал, че англичанинът има всичко необходимо, за да стане един от най-добрите в света на позицията си. 


"Помня, че докато гледах Равел Морисън и си мислех, че има всичко необходимо, за да е сред най-добрите на позицията си в света. Веднъж промуши топката между краката на Неманя Видич три пъти в рамките на минута!", започна разказът си английският стрелец.


"Той обаче не се справяше с живота си извън терена и това беше тъжно. Равел беше категорично по-добър от Пол Погба и Джеси Лингард, които бяха в същата възрастова група. Това е доказателство, че има граници, които всеки играч трябва да спазва на професионално ниво". 


"Помислете си колко далеч може да стигнеш, ако си великолепен професионалист. Гари Невил не беше страхотен футболист, но работеше здраво във всяка тренировъчна сесия и се възползваше по най-добрият начин от всяка взъможност. Сър Алекс Фъргюсън казваше, че ако можеш да се трудиш малксимално, в която и да е работа на земята, то със сигурност ще се справяш добре", завърши рекордьорът по голове с фланелката на английския национален отбор. 
 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация