Барса продължава след загуба, Юве и ПАО ги следват

08:18
Барса продължава след загуба, Юве и ПАО ги следват
Европейските грандове Барселона и Ювентус се класираха напълно резонно за груповата фаза на Шампионската Лига, след като бяха постигнали победи в своите първи срещи у дома с по 4:0 съответно над Висла Краков и Артмедия Братислава.

Тези резултати позволиха на футболистите от двата отбора да си направят повече от разходка до Словакия и Полша. "Каталунците" дори си позволиха лукса да бъдат победени с минималното 1:0, след като в 52-та минута Клебер отбеляза красив гол с глава. За отбора на Пепе Гуардиола не игра Лионел Меси, който получи допълнителна почивка от своя наставник с оглед доскорошното му участие на олимпиадата в Пекин, където бе с основен принос за защитата на титлата от страна на "гаучосите".

Ювентус аналогично на представянето на Барса не се напрягаше през целия мач, но все пак успя да спечели точка благодарение на изравнителното попадение на Амаури в 25-та минута на първата част. Домакините бяха повели още в 13-та минута чрез Фодрек. За този сблъсък Раниери пък бе дал почивка на Алекс дел Пиеро и Давид Трезеге, чието участие тепърва ще бъде от полза за торинци.

Последният участник от вчерашния ден, който също намери място сред 32-та най-добри отбора бе гръцкият Панатинайкос. След победата в Прага над местната Спарта преди 2 седмици, сега отборът от Атина постигна нова победа с 1:0, като попадението дойде в последната минута на мача, а негов автор бе игралият преди време с екипа на ЦСКА Родриго Соуса.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация