Лорис Кариус се раздели с Бешикташ

20:30
Лорис Кариус се раздели с Бешикташ

Стражът на Ливърпул Лорис Кариус обяви, че днес официално е прекратил договора си с Бешикташ, където играеше под наем в последните два сезона. Причината за това е, че турският клуб неколкократно не изплащаше на германеца заплатите по неговия договор. Кариус написа писмо до феновете, в което обясни, че ръководството на турския гранд не е направило никакви опити да разреши проблема, като стражът дори е предложил да намали заплатата си. 

"Жалко е, че всичко приключва по този начин, но трябва да знаете, че опитах всичко възможно, за да се справим със ситуацията безпроблемно. Бях много търпелив и в продължение на месеци повтарях на борда едно и също. Същите неща се случиха и през миналата година. За съжаление, те не се опитаха да разрешат проблема и дори отказаха моето предложение да помогна, намалявайки заплатата си. За мен е важно да знаете, че изпитвах истинско удоволствие да играя за този клуб. Бешикташ може само да се гордее с това, че има такива страстни привърженици, които винаги оказват невероятна подкрепа. Вие винаги ме подкрепяхте, и в добри и в лоши моменти, така че аз ще ви помня с добро", написа Карис, който при това положение ще се завърне в Ливърпул, тъй като има договор с мърсисайдци за още две години. 

Последният официален мач на германеца с екипа на Ливърпул бе злощастният финал в Шампионската лига срещу Реал Мадрид, в който Кариус направи две огромни грешки.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация