Роналдо раздава подаръци в Мадейра

09:38
Роналдо раздава подаръци в Мадейра

Нападателят на Ювентус Кристиано Роналдо е поддържал форма по време на изолацията си в Мадейра с юноши на местния тим Насионал. Както е известно, 35-годишният португалец предпочете да се завърне в родината си след прекъсването на сезона в Серия "А". Той обаче не е стоял със скръстени ръце, а е тренирал усърдно, като накрая е зарадвал с подаръци младежите, които са му помагали в тренировките.

"Всичко се случи изненадващо. Дори в момента това не ми се струва истина. Кристиано ме изненада позитивно по много начини. След третата тренировка, когато разбра, че тя ще бъде последна, защото трябва да се завърне в Лисабон, той настигна Уго, за да му благодари и да му даде подарък. Същото стори и с мен. Мога да ви уверя, че най-големият подарък за мен, който струва повече от всичко друго, бе че можех да тренирам с моя идол. Това бе сбъдната мечта. Той е в отлична форма, защото тренираше много в Мадейра. Според мен той е щастлив от престоя си в Италия и Ювентус", заяви 19-годишният вратар Филипе Гонсалвеш, който е помагал на Кристиано в тренировките.

Роналдо в понеделник се завърна в Италия, за да поднови тренировки с Юве преди подновяването на сезона. Първо обаче той ще трябва да изкара задължителна 14-дневна карантина.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация