Звяра преби противник за 20 секунди

06:30
Звяра преби противник за 20 секунди

Само 20 секунди бяха необходими на Франсис Нгану, за да оправдае прякора си Звяра и да запише поредна впечатляваща победа с нокаут на UFC 249. Камерунецът приспа представителя на Суринам Жаирзиньо Розенструйк с брутално ляво кроше, което дойде след два неуспешни опита за прави удари. Когато обаче юмрукът на Нгану бе пласиран върху челюстта на Жаирзиньо, всичко приключи. 

 

Звяра със сигурност ще получи втората възможност в кариерата си да се бие за титлата в тежка категория, която всички специалисти в ММА смятат, че рано или късно ще бъде негова. Първо обаче носителят на пояса Стипе Миочич трябва да осъществи трилогията от битки срещу бившия двоен шампион Даниел Кормие.


Нгану вече има 15 победи и 3 поражения, като само от 6 години е активен в смесените бойни изкуства. Предишната му възможност да се бори за пояса бе през януари 2018 година, като тогава именно Миочич го надви в октагона. Камерунецът вече има изумителните 11 нокаута в първи рунд и никога не е печелил битка със съдийско решение.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация