Хиндлиян: Подготвя се събитие за рождения ден и възстановяване на дарителската кампания

16:17
Хиндлиян: Подготвя се събитие за рождения ден и възстановяване на дарителската кампания

Подготвя се събитие за рождения ден и възстановяване на дарителската кампания. Това заяви шефът на НКП Левски Степан Хиндлиян след днешната среща между изпълнителния директор Павел Колев, Константин Папазов и феновете на клуба. Вчера Папазов заяви, че ще вземе акциите на „сините“ от Васил Божков, но днес не пожела да даде изявление пред медиите.

Хиндлиян е оптимист за бъдещето на синия клуб. „Поводи за оптимизъм винаги има, те са следните – подготвя се събитие за рождения ден на клуба, ще се опитаме да генерираме възможно най-много приходи+възстановяване на дарителската кампания. Има още детайли, които трябва да се уточнят, намираме се в по-различна ситуация от обикновено“, започна той.

„Нека не говорим за този въпрос, защото това обемно говорене акции, финансиране произвежда боза. Аз ви казах за какво се събрахме днес. Нека да не говоря аз от името на феновете. Аз съм оптимист, че Левски има бъдеще – най-важното нещо е да покажем мобилизация, предстои рожден ден, да генерираме приходи+възстановяване на кампанията. Толкова неща се изприказваха, предпочитам в момента да не коментирам хипотези, просто нека нещата се случат“, добави той, след като отказа да коментира темата с акциите в Левски

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация