Реал няма да домакинства повече на "Бернабеу" през 2020 г.

19:12
Реал няма да домакинства повече на "Бернабеу" през 2020 г.

Реал Мадрид се подготвя за мачове без публика поне до януари 2021 г., заради което най-вероятно няма да домакинства на „Сантиаго Бернабеу“ през това време. Това са потвърдили източници от клуба пред AS.

Както вече е ясно, има сериозни опасения, че заради коронавируса футболните първенства ще останат без зрители по стадионите за дълъг период от време. Песимистични прогнози гласят, че това може да важи за целия следващ сезон.

По тази причина от Реал са взели решение занапред да приемат своите съперници на стадион "Алфредо ди Стефано" на клубната база. Съоръжението с капацитет за 6 хиляди зрители е дом на дублиращия състав на клуба Реал Мадрид Кастийя, който се състезава в третия ешелон, а игрището в него има абсолютно същите размери, каквито и официалният терен на "Бернабеу".

Освен това клубът ще компенсира финансово всички свои привърженици със сезонни карти и закупени вече билети, които няма да имат шанс да глeдат домакинските срещи на отбора.

Единственото хубаво за „лос меренгес“ е, че в момента има условия за ремонт на „Бернабеу“. Работниците там се трудят вече от няколко седмици насам и няма да бъдат притискани от времето.

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация