ЛеБрон с ясна позиция дали трябва да бъде подновен сезонът в НБА

11:21
ЛеБрон с ясна позиция дали трябва да бъде подновен сезонът в НБА

Някои от най-големите суперзвезди на НБА се обединиха на мнението, че сезонът в НБА трябва да се възобнови. Те са провели разговор снощи, в който са изразили желанието си да бъде дадена "зелена светлина" за продължаването на кампанията, съобщават от Yahoo Sports.

Към края на разговора, обсъждащ последствията от пандемията, всички страни са дали съгласие да се вземат подходящи мерки за безопасност, което да позволи сезон 2019/20 да бъде завършен, добавят от източника.

Президентът на Асоциацията на играчите Крис Пол е започнал разговора, в който са се включили още ЛеБрон Джеймс, Кевин Дюрант, Янис Адетокумбо, Антъни Дейвис, Кауай Ленърд, Стеф Къри, Деймиън Лилард и Ръсел Уестбрук.

Очаква се решението на групата да придобие значителна тежест в процеса на взимането на финалното решение за бъдещето на сезона.

Отделно, Ейдриън Войнаровски съобщи, че Асоциацията на играчите е провела гласуване между играчите в Лигата за това дали искат сезонът да се възобнови. Тази информация по-късно бе опровергана от Асоциацията.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация