Нойер преподписа с Байерн

19:56
Нойер преподписа с Байерн

Вратарят на Байерн Мюнхен Мануел Нойер подписа нов договор с клуба, който ще го задържи на “Алианц Арена” до лятото на 2023 година. Двете страни водеха преговори от доста време, като медиите в Германия твърдяха, че Нойер и ръководството на клуба имат сериозни различия във вижданията си по параметрите на договора, но днес контрактът бе официално парафиран.

“По време на седмиците на карантина заради пандемията не исках да взимам решение, защото не се знаеше дали, кога и как ще се поднови Бундеслигата. Гледам към бъдещето с голям оптимизъм. Чувствам се много добре и у дома в Бавария”, сподели националният страж на Германия след подписването на договора.

В последните седмици се твърдеше, че Нойер държи да получи от байерн контракт с продължителност до 2025 година, но от клуба отказват, като в крайна сметка опитният вратар е склонил на условията на баварците и е подписал до 2023, а финансовите параметри на контракта остават тайна.

Нойер има 191 чисти мрежи в 373 мача за Байерн Мюнхен през последните девет години, като бе и с основна заслуга за спечелената от Германия световна титла в Бразилия през 2014. Той има общо 92 мача за Бундестима.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация