Стойне Манолов: Двата ЦСКА трябва да се обединят

10:12
Стойне Манолов: Двата ЦСКА трябва да се обединят

Собственикът на Царско село Стойне Манолов призова за обединение между ЦСКА-София и ЦСКА 1948. Бизнесменът е сред известните цесекари, а в началото на века беше изпълнителен директор на стадион "Българска армия".

"Определено смятам, че двата отбора с името ЦСКА трябва да намерят начин да се обединят. Не виждам бъдеще за ЦСКА 1948, ако не намерят своя дом. Просто те ще присъстват, но няма да оставят отпечатък. Просто двата тима трябва да намерят начин да се обединят. И двата клуба ще бъдат по-стабилни, ако се обединят. Феновете на ЦСКА са преглътнали много неща през годините, ще мине и това", каза Манолов пред "Канал 3".

"ЦСКА не показва, това което искам да виждам. Различно е моето мислене. ЦСКА трябваше да бъде по отворен към червената общност. Клубът е капсулован, затворен. Ако не се променят нещата ни виждам решение, което може да изведе ЦСКА към върха", добави шефът на Царско село. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

CSKA_1923_SOFIA
24.05.2020 11:24

Загубилите търга за емблемата – нямат право да я използват с името “ЦСКА”!! Няколко мм разлика в житните класове и един надпис – не правят различна емблема, наскоро певицата Кати Пери беше осъдена за милиони, защото само няколко тона при нея съвпадаха с тези на някакъв рапър.. Липсват и трите звезди отгоре, което ясно показва – колко са ЦСКА София.