Слави Трифонов: ЦСКА срещу ЦСКА - сигурно ще ни спукат от подигравки

12:22
Слави Трифонов: ЦСКА срещу ЦСКА - сигурно ще ни спукат от подигравки

Един от най-известните привърженици на ЦСКА – Слави Трифонов, даде своя коментар за евентуален мач между ЦСКА-София и ЦСКА 1948 в efbet Лига. В рубриката "Златната рибка" по 7/8 TV популярният шоумен отговаря на зрителски въпроси, които са му задавани от актьора Краси Радков. Един от въпросите беше за някогашните закачки между Слави и Георги Милчев – Годжи на тема "ЦСКА срещу Левски" и от кой отбор сега е изпълнителят на "Едно ферари с цвят червен".

"От кой отбор съм? Де да знам… Годжи е от никой, аз съм от два! Той най-вероятно е от никой. Да са живи и здрави, хубаво е да има хубави отбори. Няма значение – Левски, ЦСКА, всички, които играят е добре. Но ЦСКА са два отбора, на Годжи неговият е един, все още.

Не знам, има един ЦСКА сега. ЦСКА е един ЦСКА – този, който има емблемата. За мен е така. Този, който има емблемата е ЦСКА. Другият… Защо трябва да има два ЦСКА? Това е българска работа. Едно време имаше два синода, помниш ли. И какво – ще играят ЦСКА срещу ЦСКА. Такъв е такъв майтап, само в България е възможно. Сигурно ще ни спукат от подигравки", каза Слави Трифонов.

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

CSKA_1923_SOFIA
29.05.2020 17:34

Загубилите търга за емблемата – нямат право да я използват с името “ЦСКА”!! Няколко мм разлика в житните класове и един надпис – не правят различна емблема, наскоро певицата Кати Пери беше осъдена за милиони, защото само няколко тона при нея съвпадаха с тези на някакъв рапър.. Липсват и трите звезди отгоре, което ясно показва – колко са ЦСКА София.