Eдна зодия попречи на късметлия да грабне втория най-голям джакпот в историята на “ТОТО 2 – Зодиак”

09:05
Eдна зодия попречи на късметлия да грабне втория най-голям джакпот в историята на “ТОТО 2 – Зодиак”

Съдбата понякога води късметлиите до самия праг на успеха, но не им позволява да го прекрачат и да достигнат заветната цел. Това се случи по време на 43-ти тираж на една от най-интересните игри на Български спортен тотализатор – “ТОТО 2 – Зодиак“. Познаването само на едно – вярната зодия, се оказа преградата към последната крачка и ощастливяването на поредния българин с втория най-голям джакпот в историята на тази игра.

Нейните условия са изключително лесни – да бъде направена правилна прогноза на 5 от общо 50 възможни числа, плюс една от общо 12-те зодии, също участващи в тегленето. Настоящият участник е успял да познае всички числа в комбинацията, но не и да отгатне изтеглената зодия. Ако това предизвикателство се беше увенчало с успех, то той щеше да се нареди сред късметлиите, спечелили многомилионен джакпот от Спорт Тото.

През 2015 г. в тираж 98 е последният път, когато в играта „Тото 2 – Зодиак“ е била грабвана максималната печалба. Сумата от 4 202 066 лева всъщност е най-голямата спечелена до днес. Щастливката, чието постоянство е било възнаградено с джакпот се казва Гинка Иванова. Благодарение на него, тя сбъдва мечтата на своята дъщеря – Румяна Костадинова да построи хотел. „Имахме малък бизнес – заведение и тир паркинг. Много години искахме да го разширим и първото нещо, което решихме, че ще направим с парите от печалбата, беше да построим хотел.“, споделя Костадинова.

Спорт Тото за пореден път показа, че сбъдва мечти, а оттогава вече 9 пъти най-големите късметлии почти докосват големия джакпот в играта. Единствено познаването на една от 12-те зодии е онова, което ги разделя от мечтаната парична печалба.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация