Нина Добрев с нова любов

20:23
Нина Добрев с нова любов

Дните на Нина Добрев като необвързано момиче официално приключиха! Самата актриса потвърди, че отново се е впуснала в дебрите на любовта и дори издаде коя е половинката. Нашенката сподели, че се среща с най-успешния сноубордист за всички времена Шон Уайт, известен с прякора си Летящия домат. От поста на 31-годишната Нина в “Инстаграм” става ясно, че двамата са изолирани заедно и тя дори се е погрижила за прическата на новия си любим.

По всички личи, че в момента Нина е на върха на щастието, защото цялото й лице сияе, дори без капка грим. Трикратният олимпийски шампион в дисциплината халфпайп от Торино 2006, Ванкувър 2010 и ПьонгЧанг 2018 също сподели снимка с Добрев в социалната мрежа, като я похвали, че достойно е заместила фризьора му.

Според слуховете любовта между Нина и Шон се е зародила още в началото на март, когато са забелязани да карат заедно колела по улиците на Малибу. През април пък сноубордистът е бил „хванат“ от папараци да напуска дома на актрисата в Лос Анджелис. Техни близки потвърждават, че влюбените гълъбчета прекарват чудесно времето си заедно, а карантината ги е сближила още повече.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация