Интер инвестира парите от Икарди в сделката за "новия Пирло"

17:11
Интер инвестира парите от Икарди в сделката за "новия Пирло"

Ръководството на Интер ще опита да вземе 20-годишен халф от Бреша с парите от трансфера на Мауро Икарди. Става въпрос за талантливия полузащитник Сандро Тонали. Както е известно по-рано днес стана ясно, че "нерадзурите" са продали Икарди на ПСЖ. Миланският гранд ще прибере 50 милиона евро за нападателя, както и евентуално още 8 под формата на различни бонуси свързани с представянето на играча.

 

Интер отдавна следи Сандро Тонали, който през този сезон има 24 мача за Бреша във всички турнири, в които е отбелязал 1 гол и е направил 5 асистенции. Доброто му представяне дори му заслужи 3 повикватели за националния тим на Италия.

 

Според "Gazzetta dello Sport" ръководството на Интер възнамерява да направи халфова линия съставена изцяло от млади италиански футболисти, като се очаква Тонали да си партнира с Николо Барела и Стефано Сенси. 


Поради тази причина шефовете са готови да инвестират голяма част от парите, които получиха за Икарди в трансфера на младия талант. Ръководството на Бреша иска поне 50 милиона евро за правата на Тонали, но заради пандемията от коронавируса и финансовия удар, който получиха клубовете по света цената може да падне до 40.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация