Гладбах разгроми Унион Берлин (видео)

18:33
Гладбах разгроми Унион Берлин (видео)

Тимът на Борусия Мьонхенгледбах излезе на трето място във временното класиране на Бундеслигата, след като победи Унион Берлин с 4:1. Двубоят бе част от 29-ия кръг на надпреварата. В герой за Борусия се превърна младият Маркус Тюрам, който реализира 2 попадения. По едно добавиха Нойхаус и Плеа. За гостите точен бе Себастиан Андерсон.

 

Двубоят започна по-добре за домакините, които поведоха още в 17-ата минута. Флориан Нойхаус се разписа с точен удар в десния страничен стълб на вратата на Рафал Гикиевич. Малко преди края на първото полувреме Борусия поведе с 2:0. Тюрам вкара за тима от Гладбах след отлично центриране на Плеа.

 

В началото на второто полувреме Унион върна един гол чрез Себастиан Андерсон, но силите на гостите стигнаха само дотам. Борусия вкара трето попадение в 59-ата минута с втория гол на Тюрам, преди в 81-ата Плеа да оформи крайното 4:1. 


По този начин Борусия М събра 56 точки и временно зае третото място в класирането. Петият РБ Лайциг обаче е с 55 и мач по-малко. Утре "биковете" ще гостуват на Кьолн, а двубоят стартира в 21:30.

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация