Любовно писмо на Майкъл Джордан до Ейми Хънтър беше продадено за над 25 000 долара

13:15
Любовно писмо на Майкъл Джордан до Ейми Хънтър беше продадено за над 25 000 долара

Любовно писмо на баскетболното величие Майкъл Джордан към актрисата и модел Ейми Хънтър бе продадено за над 25 000 долара на търг, организиран от Iconic Auctions. Преди 6 години въпросното писмо, състоящо се от цели 20 страници, е било купено за 2 560 долара, а ето, че сега е продадено за 25 703 долара.

“Ейми, понякога съм най-големият егоист на тази земя, защото цяла година всичко, за което мислех, беше Майкъл… Признавам, че направих грешка, но ми беше трудно да я променя. Да допуснем, че тази грешка я нямаше. Не би могла да повярваш с какви проблеми щяхме да се сблъскаме. Немислимо е. Не бихме могли да имаме приятна, или лична връзка. Постоянно погледите на хората щяха да бъдат вперени в нас. Не мога да живея с такова напрежение”, пише в писмото си Джордан.

“Ейми, ако бях Майкъл Джордан, обикновения човек, който ходи на работа от 9 до 17 часа, нямаше да ми бъде трудно да призная грешката си. Но вместо това аз съм Майкъл Джордан, който е поставян на пиедестал и в чието лице виждат идеалния ролеви модел. За много хора, не само за деца, но за цели семейства. Можеш ли да си представиш отговорностите, които имам. Да не говорим за бебето от дамата, която съм обичал 3 години и половина”, пише още Майкъл Джордан в писмото. Дамата, за която Въздушния говори, е бившата му съпруга Хуанита Ваной.

Токио 2020

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация