Краси Балъков е новият треньор на ЦСКА 1948 София

19:17
Краси Балъков е новият треньор на ЦСКА 1948 София

Красимир Балъков е новият наставник на ЦСКА 1948, научи Sportal.bg. Днес специалистът проведе втора среща с ръководството на "червените", в края на която двете страни са си стиснали ръцете. Легендарният плеймейкър на Спортинг и Щутгарт се завръща в родния футбол, след като до края на миналата година водеше националния отбор.
Красимир Балъков също подаде оставката си+13

Бала застава на мястото на Йордан Юруков, който ще влезе в щаба му като помощник. В треньорската си кариера досега героят от САЩ'94 е водил още Грасхопър, Санкт Гален, Черноморец (Бургас), Хайдук (Сплит), Кайзерслаутерн, Литекс и Етър.

ЦСКА 1948 ще продължи да залага само на български футболисти, като се очаква след месец и половина към "червените" да се присъедини голмайсторът Мартин Камбуров. Столичният клуб вече подписа с Димитър Пиргов, Ангел Бастунов, Цветомир Тодоров и Симеон Петров.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

CSKA_1923_SOFIA
03.06.2020 11:14

Загубилите търга за емблемата – нямат право да я използват с името “ЦСКА”!! Няколко мм разлика в житните класове и един надпис – не правят различна емблема, наскоро певицата Кати Пери беше осъдена за милиони, защото само няколко тона при нея съвпадаха с тези на някакъв рапър.. Липсват и трите звезди отгоре, което ясно показва – колко са ЦСКА София.

Goved_Sradosran
05.06.2020 09:05

Тези не могат, защото не са собственици, затова не може всеки - да си прави каквото си иска, защото на този свят има Съд, капиш!

nasran_chorbar
03.06.2020 16:19

Щом литекс могат, тези също нека ползват каквото искат. ЦСКА-София, не ЦСКА София.