Треньор по ММА преби магазинерка (видео)

14:22
Треньор по ММА преби магазинерка (видео)

В Русия има огромен брой потвърдени случаи на коронавирус и в резултат на това по-голямата част от магазините в момента изискват всички клиенти да носят маски като предпазна мярка. Хората, които не искат да носят маски получават отказ за обслужване в магазините. Това решение на властта доведе до напрегнати случки между клиенти и магазинери в Русия.

Наскоро ММА треньорът Антон Сергеев от Санкт Петербург, нападна служителка в магазин, след като му бе отказано обслужване, защото не е носел маска. Всичко започнало, след като Антон и неговата приятелка влизат в магазина, но но носят маски и им е отказано обслужване. Приятелката на Сергеев обижда продавачката, която остава безмълвна. Антон и неговата приятелка напускат магазина, но отново се връщат и той се изплюва в лицето на продавачката, която взима буркан с краставици и го замерва. В резултат на това той се ядосва и я засипва с удари.

Сергеев твърдял, че не е нападнал продавачката в магазина, но кадри от охранителните камери показват как той я пребива. Докладите по-късно потвърждават, че жертвата е получила множество синини, хематом, фрактури на ребрата и сътресение. Продавачката се оплаква, че не може да лежи по гръб и има затруднения с дишането. Това не е първата изцепка на Сергеев за 2020 година. През януари той забил своето BMW в автобусна спирка в Ялта.

mma.bg

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация