Класика за Берое срещу Черно море, старозагорци се бетонираха в топ 6

22:23
Класика за Берое срещу Черно море, старозагорци се бетонираха в топ 6

Берое спечели с 3:0 домакинството на Черно море и реши спора за шестата позиция в efbet Лига. Мартин Камбуров откри резултата от дузпа в 29-ата минута. В 44-ата минута сенегалският нападател Алиун Фал беше точен с глава за 2:0 за заралии. В 86-ата минута Зоран Йосипович направи 3:0 и даде решаващо предимство на заралии в директните мачове с "моряците" - каквото и да се случи в последния кръг от редовния сезон, тимът на Димитър Димитров ще финишира в топ 6.

 

Във втората минута Матиас Курьор се откъсна зад отбраната на домакините, върна към Мартин Минчев, но последният шутира покрай вратата. 


В 14-ата минута Алиун Фал стреля от два метра пред голлинията с глава, топката беше отбита с глава от Стефан Станчев, за да се спре в напречната греда - голям пропуск на Берое!


В 28-ата минута Камбуров излезе сам срещу вратаря на гостите Миодраг Митрович. Роденият в Швейцария страж посегна, нападателят падна в наказателното поле и реферът Станислав Тодоров посочи бялата точка.

 

Повторенията обаче не убедиха изцяло в правотата на решението на арбитъра. Камбуров застана зад топката и с остър удар в долния десен ъгъл откри резултата - 1:0 за заралии!  
 


В 35-ата минута Стефан Станчев получи втори жълт карто и Черно море остана с 10 души на игрището. Станчев фаулира отзад Фал и заслужено беше санкциониран. Първият му картон дойде 20 минути по-рано, относо за нарушение срещу откъсващия се сенегалски нападател. 


В 44-ата минута Фал сложи украса на доброто си представяне до момента. Нападателят се оказа на точното място във вратарското поле на варненци и с глава матира Митрович за 2:0! 


В 65-ата минута Курьор можеше да намали резултата. Изстрелът му обаче мина встрани от мишената и преднината на Берое се запази. В 86-ата минута резервата Зоран Йосипович нахлу в наказателното поле на "моряците", а след секунди вече беше в прегръдките на своите съотборници - 3:0 за "зелените"!


Берое 3:0 Черно море


1:0 Мартин Камбуров (29 - дузпа)
2:0 Алиун Фал (44)
3:0 Зоран Йосипович (86)
 

Стартовите състави:


Берое: Перниш, Уилям, Цветков, Камбуров, Макоута, Фал, Конте, Перейра, Стоянов, Тоуба, Ив. Минчев


Черно море: Митрович, Попов, Димов, Станчев, Панов, Панайотов, Андраде, М. Минчев, Родриго, Курьор, Илиев

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация