Пропадна контролата на Юнайтед срещу Стоук Сити

20:47
Пропадна контролата на Юнайтед срещу Стоук Сити

Първата контрола, която Оле Гунар Солскяер бе предвидил, за да подготви отбора си за подновяването на сезона през следващата седмица, пропадна в последния възможен момента. "Червените дяволи" трябваше да срещнат Стоук Сити на базата в Карингтън. Около 10 часа местно време играчите на двата отбора започнали да пристигат на тренировъчния център, за да се подготвят за приятелския двубой. Футболистите на Стоук обаче така и не са излязли на терена и малко след 12:00 часа, когато е трябвало да стартира двубоят, са напуснали базата. 

Според "Манчестър Ивнинг Нюз" проверката е била отменена в последния момент от страна на домакините. Все още обаче не е ясна причината за това.  След като контролата не се е състояла, "червените дяволи" са организирали двустранна игра, а която играчите са били разделени на два обора, които са носели титулярния и резервния екип на Манчестър Юнайтед

Селекцията на Оле Гунар Солскяер има точно 10 дни, за да се подготви за първия си официален мач след повече от три месеца пауза. Следващия петък Юнайтед гостува на Тотнъм в изключително важен двубой по отношение на битката за място в ШЛ.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация