Прогнозите на Биволарски: Ювентус - Милан

18:45
Прогнозите на Биволарски: Ювентус - Милан

Уважаеми потребители, WINNER.BG и най-новият член на екипа ни - специалистът по стратегически футболни прогнози Калоян Биволарски, подновяват една позабравена, но доста популярна рубрика  - "Прогнозите на специалиста". Тя ще се обновява поне три пъти седмично, като ще съдържа аргументиран анализ и конкретна прогноза, засягаща една футболна среща под заглавието "Прогнозите на Биволарски". Целта на всяка една прогноза ще бъде да ви предложи един добър анализ и насока. Рубриката няма да има за цел постигането на всяка цена на конкретно ниво на познаваемост, а ще оставя изборът за това как да бъдат използвани предложенията в нея изцяло на преценката на потребителите.

Футболът в Италия най-накрая се завръща! Голям мач ни очаква в петък вечер с участието на два от най-успешните клубове на Ботуша. Ювентус приема Милан в реванша от полуфиналите за Купата. Първият двубой завърши 1:1. Срещата е с начален час 22:00. 

Юве са рекордьори в надпреварата с цели 13 трофея. През миналата година обаче "Старта госпожа" отпадна на 1/4-финалите от Аталанта, а купата отиде в Рим, след като Лацио спечели финала срещу Аталанта.

Милан от своя страна ще се опита да вдигне отличието за първи път от 17 години. От 2003 насам „червено-черните“ са стигали два пъти до финала, но и в двата случая губят именно от настоящия си противник. 

Ювевнтус все още не си е гарантирал титлата в Серия „А“, където има преднина от само точка пред Лацио. Момчетата на Сари бяха в добра форма преди прекъсването заради пандемията, след като спечелиха три от последните си четири мача. Загубата дойде от Лион в първия осминафинален мач от Шампионската лига. В Италия бяха надиграни Бреша, СПАЛ и Интер. В турнира за Копа Италия „бианконерите“ отстраниха Удинезе и Рома, за да стигнат до полуфиналите. Голът на „Сан Сиро“ определено дава предимство на Юве преди утрешния двубой. 

През миналия сезон „росонерите“ бяха елиминирани на полуфинал от бъдещия носител на Купата Лацио. В тазгодишното издание Милан елиминира СПАЛ и Торино, за да стигне до сблъсъка с Ювентус. Хората на Стефано Пиоли не се представят никак добре в Серия „А“, където заемат седмата позиция във временното класиране. Милан спечели само един от последните си шест мача преди паузата. 

Демирал лекува контузия и няма да е в групата. Аржентинецът Гонсало Игуаин най-вероятно също няма да вземе участие. Всички останали играчи обаче са на разположение на Маурицио Сари, който почти сигурно ще заложи на нападателно трио в лицето на Кристиано, Пауло Дибала и Коща.

Милан ще е без голямата си звезда Златан Ибрахимович, който се контузи на тренировка, а също така е и с наказание. Тео Ернандес получи червен картон в първия мач и също ще отсъства. Най-вероятен негов заместник се очертава Давиде Калабрия. 

Преди да завърши наравно с Юве в първия полуфинален двубой Милан беше в серия от девет поредни загуби срещу големия си съперник. Коефициентът в WINNER.BG за победа на торинци е 1.55. Предвид всичко казано по-горе, успех за Роналдо и компания е най-добрият избор в утрешния сблъсък.

Прогноза: Ювентус

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация