Прогнозите на Биволарски: ЦСКА София - Локомотив Пловдив

11:00
Прогнозите на Биволарски: ЦСКА София - Локомотив Пловдив

Днес в 21:00 часа започва най-чаканият мач от 26-ия кръг на efbet лига. На „Българска армия“ излизат ЦСКА София и Локомотив Пловдив. Двата отбора са с еднакъв актив и са преки конкуренти за второто място.

Милош Крушчич ще търси реванш от "смърфовете" за загубата с 0:1 през първия полусезон. Това беше и неговият дебют за „червените“. Под ръководството на сърбина „армейците“ са много солиден домакин. Откакто той е начело, тимът е спечелил 13 от 15 възможни точки, като само шампионът Лудогорец си тръгна непобеден след равенство 0:0. За отбелязване е, че „червените“ почти 10 месеца не са допускали гол в шампионатен мач на „Българска армия“.

За сметка на това обаче Локо разполага с най-резултатното нападение в лигата. Пловдивчани са реализирали 48 гола в 25 мача и идват в София със сериозни амбиции.

Очаква се и двата отбора да подходят предпазливо, защото им предстоят реванши от 1/2-финала за Купата. Никак няма да е изненадващо, ако именно те се срещнат и на финала в турнира предвид резултатите, които се получиха в първите мачове.

В днешната прогноза ще дам предпочитанията си за пазара "под 2,5 гола". Смятам, че големият заряд на двубоя и огромното напрежение у футболистите в такива сблъсъци ще дадат негативно отражение върху резултатността.

Прогноза: под 2,5 гола

Баланс: 1/2

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация