Десет от Локо Пловдив изкопчиха точка на "Армията" (видео)

22:57
Десет от Локо Пловдив изкопчиха точка на "Армията" (видео)

ЦСКА-София и Локомотив (Пловдив) завършиха наравно 1:1 в последен двубой от последния 26-и кръг на редовния сезон в efbet Лига. Лукас Салинас откри резултата още в 4-ата минута, а в 83-ата Тиаго изравни. От 66-ата минута гостите играят с 10 човека след втори жълт и респективно червен картон на Милош Петрович.


Срещата започна по най-добрия начин за гостите, които откриха резултата още в 4-ата минута. Карагарен свали с глава центриране отляво към Лукас Салинас, който бе изпуснат от бранителите в червено и с техничен удар под краката на Бусато реализира. 


Домакините имаха шанс да изравнят в 8-ата минута, когато Кери центрира от фаул към Антов, но сантиметри не достигнаха на младия футболист да засече с глава от 5-6 метра пред вратата.


В 11-ата минута Локомотив (Пловдив) поиска дузпа за игра с ръка на Антов след пробив и подаване на Томашевич, но главният съдия Станислав Тодоров прецени, че тя е неволна и остана безмълвен.


Пет минути по-късно Соу стреля фронтално с глава от границата на малкото наказателно поле след центриране от корнер, топката тупна в земята, прехвърли Луков и се отби в напречната греда. 


В 26-ата минута и Джеси нацели напречната греда след шут от 23 метра. 


До края на полувремето червените опитаха да наложат по-сериозен натиск, но териториалното им превъзходство не водеше до някакви опасности пред Луков. В 31-ата минута Пинто шутира от далечна дистанция в аут. Десет минути по-късно Гълъбов подаде към Соу, който не успя да засече трудната топка.


Втората част започна с две добри положения за смърфовете. В 47-ата минута Аралица се откъсна отдясно, но се забави с удара и топката му бе избита в корнер. След неговото изпълнение Карагарен стреля от границата на наказателното поле, а след рикошет в крак на червен бранител Бусато улови.


В 58-ата минута Локомотив разигра добре отляво, последва центриране към Аралица, който стреля с глава, Бусато спаси, после изпусна топката, но в крайна сметка бързо я улови отново.


В 66-ата минута гостите останаха с човек по-малко след втори жълт и респективно червен картон за Милош Петрович, който препъна Малинов малко след центъра на терена. 


В 83-ата минута ЦСКА-София успя да изравни след гол на резервата Тиаго. Португалецът се възползва от пас на Енрике и след шут с външен фалц извън наказателното поле възстанови равенството. 


Три минути по-късно Луков спаси опасен удар на Кери, който стреля от двайсетина метра.


ЦСКА-СОФИЯ - ЛОКОМОТИВ (ПЛОВДИВ) 1:1


0:1 Лукас Салинас 4
1:1 Тиаго 83


ЦСКА-СОФИЯ: 13. Бусато, 19. Турицов, 28. Гълъбов, 11. Занев, 18. Мазику, 26. Антов, 15. Малинов, 6. Пинто, 21. Джеси, 8. Кери, 22. Соу


ЛОКОМОТИВ (ПЛОВДИВ): 71. Луков, 61. Алмейда, 25. Масоеро, 20. Петрович, 10. Умарбаев, 34. Витанов, 50. Томашевич, 9. Карагарен, 16. Салинас, 14. Илиев, 77. Аралица

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация