Прогнозите на Биволарски: Реал Бетис - Гранада

17:21
Прогнозите на Биволарски: Реал Бетис - Гранада

Тимовете на Реал Бетис и Гранада излизат един срещу друг в среща от 28-ия кръг на Ла лига. Началният час на сблъсъка е 23:00 ч.

Домакините рестартираха кампанията си със загуба с 0:2 от Севиля в дербито. Бетис е на 13-а позиция, на осем точки от зоната на изпадащите. Треньорът Руби е пред уволнение, като всичко освен победа може да му коства мястото. В последните пет шампионатни срещи "зелено-белите" имат само един успех, което допълнително утежнява ситуацията за специалиста.

Гостите са с осем точки преднина пред Реал, намират се в страхотна форма и нямат загуба в последните си пет мача – три победи и две ремита. През уикенда те победиха Хетафе с 2:1. Другите им победи бяха срещу Осасуна и Реал Валядолид.

През първия полусезон Гранада спечели срещу Бетис с минималното 1:0. В последните седем сблъска между двата отбора севилци имат две победи, а Гранада - три.

На пръв поглед равностоен мач, в който букмейкърите дават леко предимство за домакините. Аз обаче не бих рискувал с прогноза за тяхна победа. По всичко изглежда, че момчетата на Руби не са в добра форма и в момента не заслужават да им се гласува доверие. Спирам се на пазар за голове, тъй като тези два отбора не правят кой знае колко резултатни мачове помежду си, а и моментното състояние на домакините предполага по предпазлива игра в защита и не големи рискове в атака. 

Прогноза: под 2,5 гола

Баланс: 2/3

ХАРЕСАЙТЕ СТРАНИЦАТА НА WINNER.BG ВЪВ ФЕЙСБУК!

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация