Прогнозите на Биволарски: Наполи - Ювентус

15:22
Прогнозите на Биволарски: Наполи - Ювентус

Уважаеми потребители, WINNER.BG и най-новият член на екипа ни - специалистът по стратегически футболни прогнози Калоян Биволарски, подновяват една позабравена, но доста популярна рубрика  - "Прогнозите на специалиста". Тя ще се обновява поне три пъти седмично, като ще съдържа аргументиран анализ и конкретна прогноза, засягаща една футболна среща под заглавието "Прогнозите на Биволарски". Целта на всяка една прогноза ще бъде да ви предложи един добър анализ и насока. Рубриката няма да има за цел постигането на всяка цена на конкретно ниво на познаваемост, а ще оставя изборът за това как да бъдат използвани предложенията в нея изцяло на преценката на потребителите.

Наполи и Ювентус излизат в спор трофея на Копа Италия. Финалът е тази вечер на "Олимпико" и е с начален час 22:00.

И двата отбора стигнаха до финала след трудни реванши. Наполи приключи при 1:1 с Интер и се класира с общ резултат 2:1. „Нерадзурите“ владееха повече топката, създадоха куп положения и може да се съжаляват за отпадането си.

Ювентус игра почти цял мач с човек повече срещу Милан, но стигна само до 0:0, което обаче беше достатъчно за класиране напред след 1:1 в първия мач. В петък Кристиано изпусна дузпа, а в първата среща между двата отбора именно той реализира в добавеното време след спорно нарушение.

Серия „А“ се подновява в края на тази седмица. Там целите на отборите са различни. "Старата госпожа" е лидер, но само с точка повече от втория Лацио. Неаполитанци са шести и се стремят да се класират за евротурнирите. И двата тима са с три поредни победи преди паузата и определено бяха в отлична форма.

В последната среща между двата отбора  Наполи записа успех с 2:1 на „Сан Паоло“. През август 2019 пък беше драматичното 4:3 за ювентинци.

Дженаро Гатузо ще разчита на Инсиние, Мертенс и Политано в атака. Вратарят Оспина е наказан.

Всички очаквания за голове за "бианконерите“ са свързани със суперзвездата Кристиано Роналдо. Дибала и Дъглас Коща ще помагат на португалеца в предни позиции.

В последните години мачовете между тимовете са много резултатни, като се забелязва тенденция да виждаме голове и в двете врати. Именно заради това, а и заради класата и в Наполи, и в Юве, се спирам на пазар "и двата отбора да отбележат гол". 

Прогноза: И двата отбора да отбележат гол

Баланс: 2/4

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация