Бруно Фернандеш: Искам да съм шампион

17:45
Бруно Фернандеш: Искам да съм шампион

Новата перла в състава на Манчестър Юнайтед Бруно Фернандеш сподели накратко вижданията си за подновяването на сезона, това, което предстои на тима, както и целите пред самият него.

Фернандеш, който бе привлечен през зимата за 65 милиона паунда, започна много силно кариерата си при “червените дяволи” и бе избран за играч на мача във всичките си пет старта във Висшата лига с екипа на тима. Манчестър Юнайтед обаче все още е едва пети, а основната цел пред футболистите на Оле Гунар Солскяер е да завоюват място в зона Шампионска лига.

Има и втори вариант тази цел да бъде постигната през участието в Лига Европа, където отборът е с единя крак на четвъртфиналите след разгромната си победа с 0:5 при гостуването на Ласк (Линц).

“Може би в началото някои от противниците не ме познаваха, както не познаваха и моя стил. Сега ще са по-подготвени да играят срещу мен, но това се отнася и за мен. Аз съм ентусиазиран и мотивиран да ставам все по-добър. Просто съм такъв. Личните ми цели са същите като на отбора - да достигнем до мястото в Шампионската лига. Смятам, че отбора го заслужава. Откакто съм тук разбрах, че този отбор е тук, за да спечели всичко, което може. Това е и моята цел и за това избрах Манчестър Юнайтед.

Аз искам да съм тук, искам да съм шампион и ще се боря за всяка титла. Смятам, че лесно ще постигнем разбирателство с играчи като Пол Погба и Маркъс Рашфорд (и двамата бяха контузени при пристигането на Фернандеш в клуба и не са играли заедно), защото те са едни от най-добрите в Лигата и имат много качества, с които да ни помогнат. Имаме страхотни играчи, но най-важното нещо е резултата”, заяви Фернандеш.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация