Тотнъм и Ман Юнайтед поделиха точките (видео)

08:29
Тотнъм и Ман Юнайтед поделиха точките (видео)

Дуото на Манчестър Юнайтед в халфовата линия Пол Погба и Бруно Фернандеш осигури равенството 1:1 при гостуването на Тотнъм Хотспър

Тотнъм поведе в 27-ата минута с попадение на Стивън Бергвайн след негов индивидуален пробив. Защитата на гостите не изчисти достатъчно добре топката след аут, изпълнен от Лорис. Кълбото се озова в холандеца, той размина Хари Магуайър и нанесе силен удар, Де Хеа можеше да се намеси по-добре, но топката се озова в мрежата. За холандеца това е трети гол в третия му домакински мач за шпорите.

Французинът влезе като резерва след час игра, а в 81-ата минута изработи дузпа, която съотборникът му реализира. Стивън Бергвайн откри резултата в 27-ата минута. 

Срещата завърши драматично, след като съдията отсъди нова дузпа за отбора на Оле Гунар Солскяер. След разглеждане на ситуацията с ВАР наказателният удар бе отменен.

Лондончани имаха предимство през първото полувреме, след което водеха, а червените дяволи бяха по-активни след почивката. Резултатът остави Ман Юнайтед на пето място в класирането, на две точки зад Челси. Тотнъм е осми, като изостава на четири точки от днешния си съперник.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация