Крушчич: Равенство срещу Ботев не ни устройва (видео)

15:44
Крушчич: Равенство срещу Ботев не ни устройва (видео)

Полузащитникът Стефано Белтраме е готов за игра за мача реванш от полуфиналите за Купата на България срещу Ботев Пловдив, съобщи старши треньорът на ЦСКА София Милош Крушчич. Срещата е утре от 20.30 часа на стадион "Българска армия". Първият мач завърши 0:0.

Всички играчи са разположение на Крушчич с изключение на нападателя Томи Юрич, който даде положителен тест за коронавирус.

"Томи Юрич се чувства по-добре, няма тежки симптоми. Всички много съжаляваме за този случай и му даваме подкрепа. С изключение на Юрич всички останали са здрави. Белтраме беше малко болен, имаше съмнения за коронавирус. Беше неудобно усещането след мача с Левски, защото всички чакахме резултатите от тестовете, но когато получихме резултатите, които бяха негативни, настроението в отбора вчера се върна. Белтраме имаше контузия, а после имаше разстройство и не тренира два-три дни, но вече е готов и е в групата", коментира Крушчич на брифинг днес.

Сръбският специалист е уверен в качествата на своите играчи и очаква победа в утрешния мач.

"Уверени сме в своите качества, показахме добра игра в последните мачове. ЦСКА е добър, организиран отбор и играе за победа, независимо срещу кой съперник. Така ще бъде и утре. Този мач с Ботев се играе за резултат. Равенството не ни устройва и ще опитаме да спечелим.

Не е само Неделев, Ботев има и други добри футболисти, Тонев в атака, всички в защита. Може би Балтанов е най-ключовият футболист в този отбор, но това са си техни проблеми, на които аз не мога да влияя. Но аз съм максимално концентриран върху нашата игра.

Липсваше ни само голът в първия мач с Ботев. Играхме много добре в Пловдив, но ни липсваше завършващият удар. В последния мач вкарахме три гола и се надявам да продължим по същия начин. Грешките срещу Левски в защита не бяха тактически, а индивидуални, плод на лоша комуникация. Дължат се на умората, защото за кратко време се натрупаха много мачове след дългата пауза", каза още Милош Крушчич.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация