Вайналдум: Трудно е да опиша емоцията в момента

12:34
Вайналдум: Трудно е да опиша емоцията в момента

Полузащитникът на Ливърпул Жоржиньо Вайналдум не можеше да скрие емоциите и щастието си след триумфа на мърсисайдци в Премиър Лийг. За първи път от 30 години Ливърпул стана шампион на Англия снощи. Момчетата на Юрген Клоп изгледаха заедно вълнуващия сблъсък между Челси и Манчестър Сити, завършил с победа с 2:1 за лондончани, а този резултат позволи на Ливърпул да стане шампион цели седем кръга преди края на първенството.

"Трудно е да опиша емоцията в момента, но мога да кажа, че съм много щастлив и наистина доволен, че имам възможността да съм част от този отбор, от този клуб. Много съм щастлив, че този път успяхме да донесем тази титла на феновете ни, защото те я чакаха толкова дълго. Привържениците ни са толкова лоялни през тези години, откакто съм тук, а и преди това. Когато имаш толкова лоялни фенове и можеш да им донесеш един от най-хубавите подаръци, това прави нещата още по-прекрасни.

Това, което видях в очите на играчите, докато празнувахме, е колко много означава този момент за всички футболисти. Мисля, че Мили е единственият, който е печелил преди Премиър Лийг, а на останалите ни се случва за първи път. Когато се огледах около мен, докато празнувахме, видях толкова голяма радост в играчите. Това ми донесе дори още по-голяма радост", сподели нидерландският халф пред официалния сайт на Ливърпул.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация