Томаш Росицки похвали Мартин Минчев

07:15
Томаш Росицки похвали Мартин Минчев

Българският национал Марин Минчев официално премина в чешкия гранд Спарта Прага. Вече бившият футболист на Черно море парафира договор до юни 2024 година.

"Избрах Спарта, защото това е един голям клуб. Искам да покажа на какво съм способен на терена и да спечеля няколко трофеи”, сподели Минчев при подписването на контракта.

"Забелязахме Мартин през лятото на 2018 година в мача на юношеските формации на Чехия и България. Оттогава го наблюдаваме. Той премина през всички младежки формации на България и стана национал на своята страна на сравнително малка възраст”, коментира спортният директор на Спарта и легенда на Арсенал Томаш Росицки.

"Той е много добре физически, бърз играч, който може да бележи. Треньорите ще могат да го използват на множество позиции в атака. Той може да се окаже от голяма полза за нашия отбор както по крилата, така и в атака”, сподели още той.

"Той е младо и амбициозно момче, което иска да постигне нещо в кариерата си. Той не е просто талантлив, той е гладен за успехи , а ние се интересуваме точно от такива играчи”, каза още Росицки.

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация