Сетиен: От ВАР се очаква да направи футбола по-честна игра

11:10
Сетиен: От ВАР се очаква да направи футбола по-честна игра

Старши треньорът на Барселона Кике Сетиен също е на мнение, че ВАР подкрепя големия съперник в борбата за титлата Реал Мадрид. През последните седмици шампионите на Ла Лига обвиняват реферите, които прилагат технологията, че отсъждат предимно в полза на “белите”, заради което и столичани се радват на 4 точки аванс.

“От ВАР се очаква да направи футбола по-честна игра, но за момента не изглежда това да е така, защото има елемент на субективизъм, който бива прилаган при взимането на решения - заяви Сетиен. - Истината е, че с всеки изминал ден все по-малко разбирам какви са критериите.”

В неделя каталунците показаха съвсем различно лице в сравнение с последните си двубои и след много хубава игра разбиха Виляреал с 4:1 като гости. Тримата офанзивни играчи в схемата на тима Лионел Меси, Луис Суарес и Антоан Гризман се представиха отлично. “Тримата се разбираха изключително добре. Те са футболисти от най-висока класа и очакваме от тях да вкарват повече”, доволен е Сетиен.

До края на шампионата остават четири кръга, в които Реал трябва да сгреши поне два пъти, за да може Барса да защити титлата си.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация