ММА звезда се пусна гола, за да избегне банкрут

20:54
ММА звезда се пусна гола, за да избегне банкрут

Една от най-популярните състезателки в ММА Синди Дандуа бе принудена да стигне до крайни мерки за да се спаси от банкрута. 35-годишната белгийка си направи профил в сайта за възрастни „Only Fans“, където публикува свои голи снимки срещу пари.

Красивата блондинка, която е била част от най-големите ММА вериги – UFC и Bellator, разкри, че заради пандемията от коронавирус е била принудена да затвори собствения си фитнес, което е довело до сериозни финансови затруднения. Сега Дандуа е твърдо решена да събере достатъчно средства, за да рестартира бизнеса си.

„Ще има снимки и кратки съобщения с възможност да разговаряте с мен насаме, но не искайте порно, защото това няма как да се случи. Няма да публикувам твърде екстравагантни неща“, сподели Синди. Месечният абонамент за снимките на Бойната котка, както е известна ММА звездата, е 15,99 долара.

Освен че печели от бойни спортове и голи снимки, Синди Дандуа също така е и учител в гимназия. Белгийката има пет деца, но в момента няма мъж до себе си. През декември 2019 г. тя се забърка в скандал с бившия си приятел Мусти Брика, който също е ММА боец. След раздялата им Брика реши да потърси сметка на гаджето си и при размяна на няколко удара той ѝ счупи носа. Дандуа обаче реши да не подава оплакване.

„Всеки прави грешки. Не искам той да влиза в затвора“, каза белгийката след сбиването тогава.

Дандуа има 16 победи и 5 поражения в клетката, като последната ѝ битка бе през декември, когато спечели срещу Елени Митлинаки във втория рунд.

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация