Лестър също проявява интерес към Йович

08:36
Лестър също проявява интерес към Йович

Лестър е готов да се включи в битката за привличането на нападателя на Реал Мадрид Лука Йович, твърди "Дейли Стар". "Лисиците" са готови да извадят 35 милиона евро, за да си осигурят услугите на сърбина.

22-годишният Йович бе привлечен с големи очаквания на "Сантиаго Бернабеу" миналото лято. Тогава "Белият балет" плати за него 61 милиона евро на Айнтрахт (Франкфурт). Нападателят обаче не може да разкрие потенциала си в Мадрид и все по-усилено се говори, че ще бъде продаден.

Досега се смяташе, че основен претендент за подписа на Йович е Милан, но сега и от Лестър протягат ръце към сърбина. Мениджърът на англичаните Брендън Родъжрс е уверен, че Йович може да сформира добър тандем с Джейми Варди в атака и да преоткрие головата си форма на "Кинг Пауър Стейдиъм".

От Реал Мадрид досега предпочитаха да пуснат Йович само под наем за един сезон, след което да го върнат на "Бернабеу". Заради загубите, които клубът натрупа по време на пандемията от коронавирус, на "Сантиаго Бернабеу" вече се замислят дали не е по-добре да продадат нападателя и да си върнат поне част от инвестицията, която вложиха в него.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация