Уулвс прекъсна лоша серия с класика срещу Евертън (видео)

16:05
Уулвс прекъсна лоша серия с класика срещу Евертън (видео)

Уулвърхямптън победи Евертън с 3:0 на "Молиню" в среща от 35-я кръг на Висшата лига.  С успеха футболистите на Нуно Еспирито задминаха Шефилд Юнайтед и се доближиха на 3 точки от петия Манчестър Юнайтед. Домакините нанесоха удара си в края на първото и началото на второто полувреме, когато дръпнаха с 2:0 след попадения на Раул Хименес (45’+2) и Леандер Дендонкер (46’). Диого Жота (74’) довърши съперника с хубаво изпълнение от движение.

 

Грешка на Люка Дин в края на първото полувреме доведе до наказателен удар за домакините. Тогава левият бек фаулира Поденсе и Хименес вкара за 1:0 с 25-ия си гол за сезона.


Секунди след подновяването на играта Дендонкер се разписа с глава за 2:0. В 74-ата влезлият Жота покачи на 3:0 след отлично подаване на Рубен Невеш.


Резултатът можеше да набъбне, но в 65-ата Жота пропусна сам срещу вратаря, а в 86-ата Траоре уцели напречната греда на празна врата. Веднъж и стражът Джордан Пикфорд не улови добре топката, като малко й остана тя да премине голлинията с целия си обем.

 

 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация