Берое представи екипите за новия сезон

12:26
Берое представи екипите за новия сезон

ПФК Берое представи новите мачови фланелки на представителния отбор за сезон 2020/21.

За поредна година екипът на Берое е с уникален дизайн, изработен специално за клуба и е от немския производител на спортни стоки Uhlsport, който ще бъде партньор на клуба и през този сезон. Титулярният екип е със зелено-бяло райе, вторият екип е зелен, а третият избор е в графит.

В началото на тази година легендата на Берое Петко Петков си отиде от този свят, но не и от сърцата ни! Той никога няма да си тръгне от там! Винаги ще бъде Легендата, Великанът, Голмайсторът, Великият, Ненадминатият, Незабравимият, Безсмъртният…

През този сезон Берое отдава почит именно към голяма си легенда Петко Петков. Ликът на големия голмайстор е вграден на лицевата страна на втория и третия екип за сезона, а силуетът на незабравимия Петков е на гърдите на титулярния екип за предстоящия сезон. На гърба на всяка от трите фланелки е изписано „Легендите не умират“.

Новият титулярен екип е и трибют към един от най-великите мачове в историята на Берое с участието на Петко Петков – победата над италианския Ювентус в турнира за КНК.

И тази година ще бъде използван специалния шрифт „Заралитик“, а имената на футболистите ще бъдат изписани на кирлица.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация