Полиция в офиса на ЦСКА 1948 София

18:49
Полиция в офиса на ЦСКА 1948 София

Полицейски служители влязоха в офиса на ЦСКА 1948 София в Парк хотел "Москва". Представители на СДВР, Патентно ведомство и икономическа полиция са направили инвентаризация в офиса на столичния клуб.

Под сигнала е била подписана собственичката на "Ред Енимълс" Искра Григорова, която е приближена до боса на ЦСКА София Гриша Ганчев. Григорова е в съвета на директорите на дружеството, което е собственик на ЦСКА София.

Служителите на реда са направили обстоен преглед на клубните артикули в канцеларията на ЦСКА 1948, след което са съставили подробен протокол. Любопитно е, че това се случва един ден след жребия за новия сезон в efbet Лига, който отреди ЦСКА София и ЦСКА 1948 да се срещнат още в първия кръг.

"Потвърждавам, че в офиса дойдоха служители на реда. Нямаше никакъв проблем, хората се държаха възпитано, ние също - оказахме им пълно съдействие да си свършат работата. Съставиха протокол, подписах се под него. Нямаме никакви притеснения", заяви изпълнителният директор на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари