Майк Бъдънхолзър: Янис заслужава да е MVP

21:01
Майк Бъдънхолзър: Янис заслужава да е MVP

Старши треньорът на Милуоки Бъкс Майк Бъдънхолзър посочи своя фаворит за най-желаната индивидуална награда - "Най-полезен играч". Специалистът смята, че звездата на "елените" Янис Адетокумбо заслужава втората си поредна MVP статуетка.

"Мисля, че отборите изиграха 64-65-66 двубоя, така че значителна част от работата е свършена. Със сигурност Янис направи повече от достатъчно, за да заслужи вторият си пореден MVP. Нещата, които той прави в двете фази на играта за нас всяка вечер, начинът, по който поставя летвата.Той е невероятен съотборник, играе безкористно и може да прави всичко. Точно за тези качества съществува наградата, така че със сигурност чувстваме, че той я заслужава и се радваме да го подкрепяме"", сподели наставникът на Бъкс.

Както стана известно, сезонът за индивидуалните награди приключи. Резултатите до 13 март, когато сезонът бе прекратен, ще бъдат смятани за избирането на призьорите. Единствената пречка пред Янис се нарича ЛеБрон Джеймс, който също направи страхотен сезон с екипа на ЛА Лейкърс.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация