Зидан остави Бейл извън групата за последния мач на Реал

21:23
Зидан остави Бейл извън групата за последния мач на Реал

Наставникът на Реал Мадрид Зинедин Зидан обяви списъка с играчите, на които ще разчита за последния шампионатен мач през сезона. Утре тимът гостува на Леганес, а мачът е от 22 часа.

"Шампионската радост" на Бейл не е за изпускане
Прави впечатление, че в групата отсъства Гарет Бейл. Уелсецът не е играл в последните шест мача на Реал, като след подновяването на сезона той взе участие само в две срещи на отбора. Името му обаче не слиза от заглавията на испанските и британските издания, но това се дължи предимно на скандалните му прояви като резерва през последните няколко двубоя на мадридчани.

Още трима играчи не попаднаха в групата за утрешния мач. Това са контузеният Марсело, Еден Азар и Хамес Родригес. Белгиецът е получил почивка, след като не взе участие в днешната тренировка, а колумбиецът от известно време не е част от състава на Зидан за срещите на тима. Тибо Куртоа е включен в списъка, но според “Марка” няма да се рискува с негово пускане в игра, тъй като е получил удар в главата по време на мача с Виляреал. Така Алфонс Ареола ще получи възможност да изиграе последния си мач за новия испански шампион преди да се върне в Пари Сен Жермен, откъдето е преотстъпен.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация