Левски маха още двама чужденци

14:31
Левски маха още двама чужденци

Левски е на крачка да се отърве от трансферната издънка Насиру Мохамед, пише "Тема Спорт". Ганайското крило е на подпис от завръщане в бившия си тим Хекен. Фланговият нападател вече е в Швеция. Вчера той пристигна на базата на клуба и наблюдава тренировката. От Хекен пуснаха негова снимка в официалния си профил в Instagram. Върху фотото беше написано "Посещение днес".

Левски ще е на голяма загуба от Насиру Мохамед. Той бе привлечен миналото лято от Петър Хубчев. За правата му "сините" платиха около 350 000 евро. Сега обаче ще го продадат едва за 100 бона от европейската валута. Общо за Левски 26-годишният ганаец изигра 14 двубоя във всички турнири.

Аржентинецът Франко Мазурек също повече няма да се появи на "Герена", твърди "Меридиан Мач". От клуба разкриха, че халфът няма да дойде на сбора в понеделник, след като се е разбрал с шефовете да разтрогне по взаимно съгласие. Това е отлична новина за Левски, защото "сините" от известно време се опитваха да се разделят с аржентинеца без да му плащат неустойка. 

Надеждите са, че същото ще се получи и с нидерландеца Стайн Спиерингс, но е по-вероятно той да настоява за обезщетение.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация