"Пореден танц" между Джордан и Детройт Пистънс

15:24
"Пореден танц" между Джордан и Детройт Пистънс

Легендата на Чикаго Булс Майкъл Джордан ще остави отпечатъка си върху всеки отбор в НБА. Логото на Въздушния, което е собственост на официалния доставчик на екипи на тимовете от Асоциацията - Nike, ще бъде изобразено върху екипировката от серията Statement на отборите от Лигата. Това ще стане факт с началото на следващия сезон.

Интересното в случая е, че най-големият враг на Джордан - Детройт Пистънс, също попада в списъка от отбори, които ще използват логото на екипите си. Шесткратният шампион от НБА с екипа на “биковете” има добре позната история с “буталата” от края на 80-те и началото на 90-те години, когато “Лошите момчета” елиминират Джордан и Булс в три поредни сезона в плейофите. 

Сега легендарният №23 отново ще се смее последен, както го направи през 1991-а. Тогава Булс най-сетне преодоляват Пистънс с категоричното 4-0 на финалите на Източната конференция, а действията на Айзея Томас и компания в края на последния мач, напускайки паркета преди финалната сирена, и до този момент са останали в съзнанието на Ем Джей. Излишно е да се добавя, че феновете на Детройт не са никак доволни от новите екипи на тима. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация