Джарета не потвърди за раздяла с ЦСКА София

11:58
Джарета не потвърди за раздяла с ЦСКА София

ЦСКА-София се е разделил със спортния директор Кристиано Джарета - такава информация се появи вчера в "24 часа". Според публикацията италианецът е бил уведомен по телефона, че повече няма да работи в клуба. Неотдавна Джарета се прибра в родината си, но поне до този момент от "Армията" не са обявили какво е бъдещето на директора, след като договорът му изтече.

"Тема Спорт" се свърза с Джарета, който отрече за раздяла, но беше лаконичен по темата: "Ще ви уведомя за бъдещето си, когато е ясно. Не съм разговарял с журналиста, който е писал за мен и бъдещето ми", каза Джарета.

Той обаче не уточни дали става въпрос за публикацията от вчера или за неговото изказване преди няколко дни, че през следващата седмица ще се върне в София, за да се срещне с ръководството на "червените". Служебният телефон от клуба още е в Джарета.

Италианецът беше назначен за спортен директор в началото на 2019 година с договор за сезон и половина. Основната му дейност бе да предлага състезатели за селекцията, както и да помага с контактите си на Ботуша за евентуални изходящи трансфери. Той съдейства за продажбата на Кирил Десподов в Каляри, около която бе назначен в ЦСКА-София.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация