Лудогорец ще е поставен в първите 3 кръга за Шампионската лига

12:21
Лудогорец ще е поставен в първите 3 кръга за Шампионската лига

Лудогорец ще бъде поставен до третия квалификационен кръг в Шампионската лига. Българският шампион има коефициент от 26.000, което му помогна да бъде сред поставените в първите три предварителни кръга от най-престижния клубен турнир в света.

Отборът от Разград ще започне участието си в Лигата още от първия кръг, като евентуалните противници на "зелените" са: Будучност (Черна гора), Юргорден (Швеция), Фола Еш (Люксембург), Флора Талин (Естония), Динамо Брест (Беларус), Рига (Латвия), Целие (Словения), Конас Кий (Уелс), Арарат-Армения (Армения), Клаксвик (Фарьорски острови), ФК Европа (Гибралтар), КуПС Куопио (Финландия), Силекс (Северна Македония), Рейкявик (Исландия), Тирана (Албания), Флориана (Малта), както и отбор, който ще дойде от предварителния кръг в турнира.

От българските участници в Лига Европа единствено ЦСКА София ще бъде поставен в първия квалификационен кръг във втория по сила евротурнир. "Червените" са с коефициент 4.000 и е много вероятно да имат значително по-лек противник в дебютния рунд на Лига Европа.

Славия и носителят на купата на страната Локомотив Пловдив ще бъдат непоставени с клубни коефициенти от 3.475 и може да се изправят срещу силни противници още на старта на надпреварата.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация