Юноша на Левски готов да помогне на клуба в трудната ситуация

17:37
Юноша на Левски готов да помогне на клуба в трудната ситуация

Юношата на Левски Кристиян Димитров е готов да помогне на родния си клуб. Натрупалият стаж в Германия, Швейцария и Гърция футболист, заяви, че винаги би помогнал на отбора на сърцето му. Централният нападател е играл близо 8 години и е минал през всички гарнитури на сините, като бе част от един от най-силните набори на ДЮШ родени 1994 година. От този състав са излезли доста футболисти, сред които Христо Попадийн, Милен Гамаков и Георги Стоичков.  Има спечелени първенства, купи и международни състезания със сините. Работил е с треньори като Радой Минковски , Викторио Павлов, Петър Петров – Чори и др. 

Екипът на winner.bg се свърза с 26-годишния Кристиян Димитров за кратко интервю:

- Първо здравей, как си, какво става с теб?
- Здравейте, всичко е наред, здрав съм и тренирам.

- Къде играеш в момента, дай малко яснота?
- В момента играя в Ботев Ихтиман, в Трета лига. Отборът ни се представя много добре, общината се грижи всичко да е наред, а ние гледаме да се отблагодаряваме на терена.

- Какво е мнението ти за Трета лига?
- Според мен в Трета Лига играят доста кадърни момчета, получават се оспорвани двубои. Нивото не е никак ниско. При нас в Ботев всичко е професионално и пак казвам, ръководството се старае всички да се чувстваме добре.

- Каква ти е равносметката за отминалия сезон?
- За отминалият сезон… равносметката е предимно положителна. Всички се постарахме доста, но някои други фактори попречиха на отбора, както и добре знаете пандемията прекъсна първенството. Целият отбор се раздаде на тренировките и на терена. Аз лично съм доволен от себе си, отбелязах доста важни попадения, с които помогнах на отбора. 

 - Какво ти е мнението за състоянието на родния клуб, на който си юноша?
-  Аз като футболист и фен на Левски, никога не съм спирал да следя ситуацията. Много ми е болно, че се случват такива катаклизми . Винаги бих се върнал и бих помогнал на отбора, който ми даде път във футбола. Сигурен съм, че ще успеят да излязат от кризата и ще се вдигнат. За Левски или хубаво или нищо.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Don_Gonzo
27.07.2020 18:12

Похвално за младежа. Дано от "Герена" му обърнат внимание.