БАТЕ Борисов изхвърли Левски от ШЛ

21:16
БАТЕ Борисов изхвърли Левски от ШЛ
Отборът на БАТЕ Борисов изхвърли Левски от Шампионската лига след постигнато равенство (1:1) в срещата-реванш на беларуска земя. "Сините" показаха слаб и демотивиран футбол срещу организирания и останал с 10 човека тим на БАТЕ Борисов, и резонно отпаднаха от надпреварата.

Главен рефер на срещата бе австриецът Конрад Плауц, който е познат на всички нас от срещата между Барселона и Левски преди 2 години в груповата фаза на турнира.

Отборът на "сините" още във втората минута имаше шанс да открие резултата, но Ники Димитров не се ориентира правилно.

В 8-та минута Николай Димитров и Вагнер направиха чудесна атака по фланга, но Георги Иванов не успя да нанесе удар. Секунди по-късно Георги Христов пък можеше да стреля, но се засуети, след което предостави топката на Мирослав Иванов, но от неговото продължение не стана ясно дали искаше да центрира или да стреля по посока вратата.

В момент, в който нашият представител диктуваше темпото на играта и имаше инициатива дойде 15-а минута, в която при статично положение получихме гол след удара с глава на Сосновски - 1:0.

Между 22-ра и 23-та минута отново чрез Димитров и Христов вицешампионът на България можеше да изравни, но и двамата нападателя пропуснаха, като особено фрапантен бе пропускът на Димитров останал очи в очи с беларуския страж.

В минутите след гола възпитаниците на Емил Велев продължиха да атакуват, но и в този мач подобно на мача в София липсваше играча, който да съумее да преодолее вратаря Хутор.

В 32-та минута при корнер играчите на БАТЕ можеха да отбележат за втори път, но топката премина в страни от вратата след удар от въздуха на Стасевич.

В 37-та минута Георги Христов като на парад навърза няколко играчи, но реши да играе самостоятелно и логично изгуби топката. Последва разбъркване пред вратата на беларуския шампион, а топката попадна в Гаджев, който с топовен изстрел донесе равенството в мача - 1:1

В 42-та минута на мача Близнюк влезе грубо в краката на Киш и получи втори жълт  и съответно червен картон оставяйки своите с 10 души.

Началото на второто полувреме започна със статично положение пред вратата на българския отбор. Малкото неприятности в срещата дойдоха именно след  изпълнения на пряк свободни удари. За щастие този път ситуацията бе неутрализирана.

В 54-та минута Ники Димитров отново бе изведен на добра позиция, но главният рефер маркира засада.

Стасевич от отбора на БАТЕ нанесе много силен удар по посока вратата на Киш, но топката премина над гредата и излезе в аут.

Конрад Плауц демонстрира своята класа на международен арбитър и показа два жълти картона за репликиране на беларуските футболисти.

В 73-та минута Георги Иванов отстъпи своето място на Жеан Карлос. Както и в първия мач, така и сега Гонзо остана длъжник на отбора.

В 74-та минута Левски имаше шанс да вкара втори гол, но ударът на Гаджев бе избит от Хутор в ъглов удар.

Последната атака за Левски дойде в 91-ва минута, но футболистите в предни позиции не се разбраха и възможността бе пропиляна.

В заключителните секунди на мача Христов по подобие на мача в София си спечели жълт картон за симулация.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

CSKA_champions
29.09.2008 11:35

Класирането в "А" група ще е:
1.ЦСКА 2.Сливен 2000 3.Локомотив (Сф) 4.Литекс 5.Славия 6.Локомотив Мездра 7.Черно море 8.Левски

psihopata
28.08.2008 15:21

хахахахахахах бравоооо сини говеда! Х е мнооо добър резултат за телета като вас! Не виждам поводи да се срамувате! Вие сте победители! хахаххахахахах Прекъснахте серията от 8 поредни загуби в Европа!

DaLaw
28.08.2008 14:10

А Батков пак ще почне да разпродава Левски,ЦСКА няма пари ..Локо с играчи с по два леви крака,Литекс пък играчите не си знаят официалния език в отбора...Като гледам Шампиони тая година ще са я Сливен я Миньор Перник ...Така за Левски кво да кажем то се видя ...Още първото му разпродаване беше голяма грешка.Че всеки отбор и играч има свойте спадове и възходи ...ее кво се оплаквате не сме ли свикнали на издънки бе момчета..една година се радвахме на групите в ШЛ,толкоз като нямаме парите на Реал М или Челси...За ЦСКА спечелиха си мястото Томов им го взе плюс малко помощ от Батков и Синята лавина в БФС и не без участието на скъпата ни УЕФА...Бате Борисов това беше наистина най-лекия жребий не се възползвахме..

arez
28.08.2008 12:51

такива ще си останете-"Идиотите на Европа" то бива бива ама чак пак толкоз...

mengeme
28.08.2008 12:34

Честно да Ви кажа, ако бях футболист на Левски в този момент щях да ида да се самоубия.

ov3r
28.08.2008 12:29

Остана само сладкия спомен от хубавата игра и тоталния футбол, показан ни от ЕВРОБОЕЦА...Поклон

martonik
28.08.2008 12:07

Мисля че съдията поряза сериозно "ФК Витоша"!!
Цели 90мин не им даде нито една дузпа!!!Това е КОЩУНСТВО с момчетата!!!

pafata
28.08.2008 11:49

liverpool77 не съм казал, че БАТЕ имат добра защита, но със сигурност е по-добра от нашата. Никога не съм виждал всяка балонна топка отправена от вратаря да бъде овладяване винаги безпроблемно от нападателя на противника (при това човекът беше само един в атака). Поредица от малоумни фаулове, неправилно пласиране и т.н. Все едно сме събрали четирима идиоти отзад, които при всяко центриране към вратата се панират. Да не говорим за вътрешните халфовете, които бяха напълно изолирани от играта. Трябва да си малоумен, за да виждаш, че с атаки по крилата не става и пак да опитваш. Къде по дяволите е Тасевски, който според мен е единственият играч с поглед върху играта? Нападателите няма да ги коментирам, до тях топка не стигна. БАТЕ ираят тактически грамотно и само заради това ще се представят по-добре от нас в групите. За жребия си прав - по-голям късмет едва ли ще имаме в следващите десетина години. Единствено ако се върне играта на отбора от преди 2-3 сезона може да се надяваме на нов пробив, но засега не виждам как ще стане.

savara
28.08.2008 11:48

аз видях само няква сбирщина от момчета от махалата които разкатаха фамилията на НАЙ "ВЕЛИКИТЕ", ей гов.еда, помнете вчерашния мач цял живот и си затваряйте устите, днеска същите тея трактористи отиват с ладите и москвичите на работа като победители а футболистите на левски, големите,скъпите, професионалистите със западните коли ще ви се смеят цял живот, поне като падате падайте с достоинство и не си показвайте хубавите лица 1 година по телевизията

RENOAR
28.08.2008 10:49

Не си прав Liverpool77 - Лефски не може да са лицето на България. Виж за задника съм съгласен. Един омазан и добре натакован задник.
Трактор пее на поляна
на поляна край Борисов -
стана тя каквато стана
Лефски пак го отстраниха

RENOAR
28.08.2008 10:46

Трактор пее на поляна
на поляна край Борисов -
стана тя каквато стана
Лефски пак го отстраниха

kakd
28.08.2008 10:45

ЦСКА не е бил ИНТЕР, 1:1 праят и това е

drummer
28.08.2008 10:04

Евроидиотите от Подуяне отново ни направиха щастливи, този път за много дълго време. Спектакъла вечерта на 27.8.2008г. в гр.БОРИСОВ, ми напомняше на онова американско лято през 1994г. Фойерверки и радостни лица. Благодарим Ви !!!

TOPUZAKOV
28.08.2008 09:56

Аве добре паднахме какво да се прави ама тия ЧОРБАРИ какво толкова завиждат БАХ вие БЪЛГАРИЛИ СТЕ ве какви хора сте да викате против български отбор. Верно тия не са кой знае какво даже са мн абни ама аре де 2 касметлийски гола и аре вънка сме

liverpool77
28.08.2008 07:38

Жалко, защото сега вие сте лицето на България в Европа, а както е ръгнало рискът да останем без представители е огромен. Само Вие,където се класирате по право за 3 кръг, а с тази игра там не ви виждам също.Заглавие в пресата - Батков разпродава Левски ... петимен съм, че да ви видим тогава до къде ще сте. Преди хвалехте Ники Димитров, ще играел в Арсенал. Там нападателите от 1 положения прават гол и 1/2, а тоя пич от 10, ако уцели 1 път вратата - евала ...Питам ви кое ви е доброто? Надиграхте ги, спор няма, но те са кандидати за изпадане в нашата А група, ако дойдат. Просто сега е момента да си помълчите, да оставите тия, които злобеят да ви подракат, а като падне ЦСКА в България сте пак вие на ход, то инак няма интерес .... радваме се вече на несполуките на другите, защото нашите успехи и на двата отбора говоря са минало ...

liverpool77
28.08.2008 07:28

Килнат Боби 123 - е, късметлии са, вие не бяхте ли? Попадането в ШЛ, жребия ... просто сте уникални по отношение пропускането на шансове, едва ли друг подобен вече ще имате?

Seydo
28.08.2008 01:59

имате много поздрави от Баткови Борис говеда хахаха

KILLna7
28.08.2008 01:02

НЕ КАЗВАМ ЧЕ ЛЕВСКИ СА ДОБРИ.НАПРОТИВ ТЕ СА МНОГО АБНИ НО Ако миньор беха по корави щеха да са шампиони на българия и да са в ШЛ а имате поздрави и от бешикташ и галатасарай...

martonik
28.08.2008 00:47

За мачовете с Перник ще говорим по-късно!!!
Те са по корави от БАТКО БОРИСОВ!!!!!

KILLna7
28.08.2008 00:43

а вие сте просветени и сте едва ли не господ.Затова сега не знаете дали цска 6а има пари за билет до Перник да гостувате на миньор.Пък тукови6 ви заснели как футболистите отиват пеша до перник че немат пари за маршрутка

pafata
28.08.2008 00:38

Слаби сме, не заслужаваме въобще да припарваме до групите на ШЛ, нямаме нито един сносен халф, не спечелихме нито едно единоборство или борба за висока топка и заслужено сме отстранени. БАТЕ не са по-силни от нас, но имат късмет и вероятно по-здрава защита, което ще им помогне в групите. Желая им успех.

martonik
28.08.2008 00:30

Само преди 2 години бием Леверкузен и то в двата мача!!!
А бабати не го е видяла както и ти!!!
Но вие всички си приличате по това че сте НЕПРОСВЕТЕНИ!!!

KILLna7
28.08.2008 00:23

Е ДА ПРАВ СИ ПЪРВИТЕ И ПОСЛЕДНИТЕ ПОБЕДИ НА ЦСКА СА БИЛИ ОТ НА БАБА ВРЕМЕТО

martonik
28.08.2008 00:11

Първите победи на ЦСКА са от времето когато ти не си бил или била родена!!!
Побеждаваме Интер -Рома -Аякс -Нотингам
-Ливерпул и др идр!!!!

Macillan
28.08.2008 00:02

Жестоката истина е че българският гутбол не струва. Всяка година се надяваме любимите ни отбори, били те Левски, ЦСКА, Литекс и др да направят не6то в евро турнирите и всяка година тези надежди биват разбити от подобни клубове като БАТЕ, които с нищо не са по-добри от нас и пак ни побейдават. Докато самото ни първенстжо не се засили и не се спре с тези скандали няма да има промяна От друга страна мисля 4е и несме дорасли за евро турнирите като гледам коментарите по долу.

KILLna7
27.08.2008 23:58

ЦСКА-ТОРПЕДО МОСКВА 1:1 СЛЕД ПРОДАЛЖЕНИЯ И ДУЗПИ ЦСКА ОТПАДА ИЛИ НЕШТО МАЙ ЧОРБАРИТЕ ЗАБРАВИХА КОИ БЕХА ТОГАВА ЕВРОАБИЧИТЕ И ЕВРОИДИОТИТЕ

martonik
27.08.2008 23:53

Чорбите са 16 точки пред вас!!!
а вие сте ТРАГЕДИЯЯЯЯЯЯ!

martonik
27.08.2008 23:51

Без ЦСКА нищо не е същото!!!
Просто са СМЕШНИ ТЕЗИ ГОВЕДА!!!!

bobby_123
27.08.2008 23:50

Въпреки загубата твърдя, че ЛЕВСКИ е по-добрият отбор от двата. БАТЕ не играха по-добре от ЛЕВСКИ и това само един заблуден човек не би го видял. В двата мача имахме повече положения от тракторите, надиграхме ги, но техния късмет дойде в повече. Някой би казал "какво се оправдавате с липса късмет". Аз бих му отговорил, с какво те заслужаваха да влезнат в групите повече от нас (да наистина и двата отбора не са за там), играхме по-добре от тях, само 1 гол не ни достигна, всички видяхме, че в реванша беларусците едвам, едвам излизаха от собствената си половина. Какви бяха техните два гола? И двата бяха от статични положения, да приемем, че първият си е гол като гол, ами вторият ?!? Преди това те нямаха никакви положения докато ние имахме няколко и какво стана разбъркване, някъв от БАТЕ чукна топката леко и тя мина между краката на Киш. За какво си говорим като и в двата мача те нямаха и 3 чисти положения за гол. Чорбарите преди да псуват да си гледат отборчето. Защо коментирате неуспехите на другия, а не коментирате вашите успехи или може би нямате такива, поне ние сме в групите на УЕФА...

Oberon
27.08.2008 23:22

Няма ЦСКА в евротурнирите няма България в Европа!

banditaaa
27.08.2008 23:20

supervanio
левскар съм, но сам напълно сагласен с теб
евроидиотите на България

supervanio
27.08.2008 23:18

Тъпи говеда. Малоумни даже. Вие сте евронещастниците и евроидиотите на България, гордейте се с това. Тъпаци!

roommen
27.08.2008 23:16

Мъчно ми е за нас футболните привърженици ,че от най-атрактивният спорт сме принудени вместо радост и гордост да преглъщаме само горчилката ...Всичко вече е достигнало върха на безразличието , интересувам се само в края на сезона кой е станал шампион .

pakho
27.08.2008 23:16

Един Калиакра щеше да играе по-добре от Левски ида ги отнесе тия.Явно толкова си могат левскарчетата

banditaaa
27.08.2008 23:15

сега ше се оплачат от топките
били са меки

KILLna7
27.08.2008 23:13

а за Б група като се замисля може и да се намери някой отбор защото така или иначе играят на почти еднакви стадиони. Разликата е, че ние сме по-големи селяни от тях

martonik
27.08.2008 23:11

Съдия-Перфектен!!!
Червен картон-отсъден!!!!
терен приличен!!!
Кой
е виновен????
КОЙ!!!!!!!!!!!

KILLna7
27.08.2008 23:08

ооо верно ония завалиите се чудат кое да издържат: циганите от кремиковци или негрите от CSKA

martonik
27.08.2008 23:07

Това което трябваше да се случи -просто се случи!!!
ФК"ДУЗПА"София просто нямаше късмет с дузпите !!!!

banditaaa
27.08.2008 23:06

бездарници като бате и левски не за там
това е турнира на големите, които дават шанс на малките като нас но ние не им обръщаме внимание
миналия сезон тампере сега бате следващия сезон от бакили баку с разгромен резултат

roommen
27.08.2008 23:03

winnerPX - я си помисли добре ваобще такива отбори на дереждето на Левски И бате заслужават ли да играят в ШЛ

banditaaa
27.08.2008 23:03

по футбол ли каза
кво е тва и от кога се практикува тук

roommen
27.08.2008 23:02

banditaaa -че кой ти гледа бг отбори по футбол.Аз си лепях топлоизолацията по време на мача с Бате , и съседката от вторият етаж ми казваше как върви мача

roommen
27.08.2008 22:59

KILLna7 -оставили са ги за сега ,по добре да събират пари за заплатите на хорицата в Кремиковци,защото ако заводът не бъде продаден с дълговете ,а бъде докаран до фалит то тогава ще има много наранени евробойци ,защото ще се наложи да започнат своя поход от А-окръжна софийска група и милост няма да има .Факт е случеят с Фиорентина

banditaaa
27.08.2008 22:57

KILLna7
определено щяха да се справят по добре от нас дори и от Б група отборите

banditaaa
27.08.2008 22:55

БГ футбола умря тази вечер
няма да си и помисля да гледам друг мач на който и да е БГ отбор в който и да е турнир па камо ли да ида на такъв

KILLna7
27.08.2008 22:54

OMG сега хванете се изтрепете за глупости.Няма да се заблуждаваме първенството ни е такова.И шибаните чорбари и които и да е бг отбор щеше да направи същото.Така че чорбарите да ходят да си просат пари че ги оставиха в А група по милост...

pakho
27.08.2008 22:54

Ало левскарчетата сега кой ще смените. Портиера на стадиона или чистача.С тия евроаматьори футболисти сте за никъде

roommen
27.08.2008 22:47

razorblade
Специалист
Пуснато на
2008-08-27 2226 "РЪКАТА МУ ОТДАВА ВСЕКИМУ ДЪЛЖИМОТО !" Много филми гледаш

banditaaa
27.08.2008 22:46

готин аз сам заклет левскар но ти на бате борисов ако им викаш че са отбор то ние какво сме ???
лапетата от махалата ли ??? то и те ще ги смажат тия аматиори

levski_s0fia
27.08.2008 22:46

maxi70 кой е N1 ?? данеби ЦСКА който щяха да играят в Б група ?

roommen
27.08.2008 22:43

Чорбета,радвайте се на чуждите загуби това ви остана единствената утеха ,защото скоро няма да се радвате на свои победи ...има един лаф "по-добре прави глупости,отколкото нищо да не правиш" чисто по български ,докато някой се мъчи останалите му се присмиват ,като се надяват никой да не разбере те самите колко са зле ...

banditaaa
27.08.2008 22:41

да отпаднем от най аматьорския отбор който може да съществува
срам и позор за цяла БЪЛГАРИЯ

jjikss
27.08.2008 22:33

UtherX мерси човече защото направо усещам как тъпотията ти почва да ми влияе. Ако щеш пиши

dunavec
27.08.2008 22:32

Добре де пак питам!
Андерлехт какво да кажат като получиха 4 ГОЛА от смешните трактористи ?!? Със сигурност те имат по-скъпа селекция и от Левски и от Бате взети заедно...

jjikss
27.08.2008 22:27

UtherX знаеш ли скоро като пуснат кастин за говеда на ГЕРЕНА трябва да се явиш штото ми звучиш много талантливо рогато . Само като си те представя как удряш по клавиатурата с малките си копитца ми става много забавно. Само ЛЕФСКИ

vsk
27.08.2008 22:21

Благодарско за Левски - Достойно представиха ЦСКА в шампионската лига!

UtherX
27.08.2008 22:20

jjikss не се притеснявай, тук можеш да пишеш на воля. Най-много некоя псувня да отнасяш, но ти си силно прасе и ще го преглъщаш. ГЛ

drummer
27.08.2008 22:20

dunavec, Абе ти да не си братовчед на "ясновидеца" Явор Недев от НОВА тв.

Mirena_F
27.08.2008 22:18

Сините се класираха за групите на Шампионската лига! Честито!
Жалкото е, че в синьо игра отбора на БАТЭ.

Подем в играта на Лефски. Вече печелят точки (първата за десет поредни мача)!

А сега сериозно. Тази вечер един от българските грандове беше отстранен от отбор, който за решителен мач едва събира 5000 зритела. И това ако не е срам. А после защо ги наричат евроидиоти.

heksito
27.08.2008 22:14

Хора, моля ви спрете да се занимавате с БГ отбор, не виждате ли че са пълни Боклуци. Те си взимат хиледарките а вие гибите левчетата си
Оставете ги в нищетата си

gochu13
27.08.2008 22:13

ех ех ех Левски и тази година като миналата
нищо и догодина пак

jjikss
27.08.2008 22:10

UtherX ти в синьо ли акаш. А извинявай май сега си се запекал нещо от яд. ХА ХА ХА Виж какво като най-накрая си изсереш синьото малко мозъче ползвай правописня речник да си избършеш гъза.

dunavec
27.08.2008 22:05

Червеният картон за комунистите им се отрази добре, защото
се окопаха като при Сталинград, а Левски се отпуснаха и си мислеха, че лесно ще вкарат няколко гола. При 11 на 11 Левски игра по-добре и имаше повече положения, щото и ония играха по-открито. Иначе като останаха с човек по-малко мача се закучи... все пак да не се правят трагедии! Андерлехт какво да кажат след като им набучиха 4 ГОЛА същите тия трактористи ?!?
Със сигурност белгийското първенство е много по-добро от българското...
Грешка беше също така уволнението на Вили Вуцов между двата мача...

jjikss
27.08.2008 22:04

Когато такива смешки като Батков спрат да ви промивт сините мозаци ще осазнаете че големите турнири са за големите отбори .
Такив като нашите грандове могат просто да се помъчат да запазят българското достойнство . Но като искате си вярваите ваша работа .Днес с ни6то не ми доказахте че се борите за името си и за това на БГ футбола.
А относно ония бастун които каза че заради цесекарите сме паднали под турско робство мога само да кажа БРАВО ти си истински патриот само с такива като тебе БГ 6те се справи СМЕШНИК

dracula_88
27.08.2008 22:03

dunavec
Любител

ей червени уроди... заради такива като
вас България падна под турско робство!
беларуските отрепки даже ни се подиграват как
българи викат срещу българи! е затова в момента ни управляват
турци!

Дунавец, ти вече прекаляваш с обидите! Преди повече от 7 века не е имало ЛС и ЦСКА! Това, че някои са викали против вас, както левскари се надяват ЦСКА да пада в Европа, не значи, че са вързали краката на Гонзо, Христов и т. н. Факт е, че това бе една от най-срамните страници в историята на БГ футбол. Призовавам всички да спрат с псувните и персоналните пожелания за смърт и т. н. Нормално е да има конфликт, но подобни фрази не ви правят чест!

Getcatta
27.08.2008 22:03

Много ми е кеф Тодоре, ама много ми е кеф. Ти за какъв се вземаш бе нещастно комсомолско чедо. И ти ходиш в тоалетната като всички останали, що се толкова много възмущаваше на сашето Томов, като сте от едно котило нещастнико. Пак ти повтарям, погледни се в огледалото и осъзнай колко много си нещастен... не ми се обижда бай Ганио

UtherX
27.08.2008 22:02

Абе червените путкарчета къде се пробват да хранят нека първо да почват да отварят букварачетата. Мама ви да еба насраняшка...тва че Томов ви го наби групово ся храните,а май не ва е боляло много а ?
Пращайте смсчета на 1948 с тест " заплата" за да може турско-маймунската сбирщина нарена ЦЕЦКА да може да продължи да играе в А групата(то едно първенство). Това че Левски игра слабо нема 2 мнения, но е доста тъпо залупените орангутанчета наречени още "фенове на ЦЕЦКА" да хранят...Айде другият път като пускате некви постчета отваряте и букварче да видите как се пишат правилно думичките...сега е време да отидите и да лапате на тлъстака Дудучето..

jjikss
27.08.2008 21:58

Е не можем да се мерим с 5 000 000 Левски нито с 200 000 БАТЕ

levski_s0fia
27.08.2008 21:54

"реши отново да наказва така драстично малките отбори " най накрая някои да си признае че ЦСКА е малак отбор

krisyy
27.08.2008 21:54

Евалата на съдията...тоя пич мн добре свири мача.. и се стара колкото се може да помогне на Левски ... и който е гледал мача по едно време беларуската агитка почна да пее ЦЕ-СЕ-КА ЦЕ-СЕ-КА нарочно ..... А МОЖЕ ЛИ ДА ПОПИТАМ СЕГА ЛЕВСКИ КЪДЕ ОТИВА ? 3-ПРЕДВАЛИТЕЛЕН КРЪГ ИЛИ ГРУПЕТЕ НАПРАВО

drummer
27.08.2008 21:54

24.V.1914 - 27.VIII.2008 Загинали 11-те от Подуяне, в сблъсък с трактор "БЕЛОРУС" / гр. БОРИСОВ /

kotaraka84
27.08.2008 21:53

еее, ама моля ви се де! все пак днес левски направиха голям мач! след 9 поредни загуби в Европа най - накрая не загубиха! да ви е честито! Господ забавя, но не забравя! нека викайте си, че били трактористи!
сега ви го наби ГОЛЕМИЯТ ПЛУГ НА ТРАКТОР БЕЛАРУС !!!

jjikss
27.08.2008 21:52

Извинявам се за латиницата преди малко може да ви е трудно да ме разберете .
Но евала ви правя спасихте се от антирекорда и вкарахте гол .
Това ме кара да се чувствам горд 4е сам българин.
Браво на ЛЕВСКИ евробоеца на българия .
Но сега не от злоба : ако Левски беше отказал участие в ШЛ не само че Щеше да се спаси от този позор но и да изпрати послание към уефа ако реши отново да наказва така драстично малките отбори .Това беше шенсат им да се издигнат в очите не само на българите но и на европеиците. Сега вси4ко се вруща КАРМА .Каквото посееш такова жунеш . Да ви е сладко горчивият хап е за вас.
От фен на ЦСКА с уважение

levski_s0fia
27.08.2008 21:49

"В 42-та минута на мача Близнюк влезе грубо в краката на Киш и получи втори жълт и съответно червен картон оставяйки своите с 10 души. " ако мача започва от 42 мин съм съгласен че сме играли цял мач с човек повече

dunavec
27.08.2008 21:49

ей червени уроди... заради такива като
вас България падна под турско робство!
беларуските отрепки даже ни се подиграват как
българи викат срещу българи! е затова в момента ни управляват
турци!

roommen
27.08.2008 21:48

Можеби парите развалят футбола в България ,промяната в начина на живот след като вземеш няколко тлъсти суми и си мислиш че си хванал господ за шлифера .Имаше едно филмче в Замундата мисля -за отбора на Левски от времето на Кокала .Ако някой няма какво да прави и си го свали ще види какво е отношението м/у футболистите във футбола и извън него ,и с каква нагласа отиват на мачовете .Нещо което сигурен съм ще стопли сърцата на много хора над 30-те и ще ги върне малко назад във времето .Могат да го изгледат не само левскарите няма да съжелявате ...

levski_s0fia
27.08.2008 21:48

някой да е казал че друг ни е виновен па и играхме с човек повече от началото на 2рото полувреме ...

dunavec
27.08.2008 21:41

Идиотчета червени! Андерлехт получиха цели 4 ГОЛА от Бате Борисов, но не съм прочел в белгийската преса да им се подиграват, нито феновете на Брюж да злорадстават! Те какво да кажат, а ?
Плюс това белгийското първенство е с класа над българското и с 2 над беларуското, само че не съм видял в Белгия да правят трагедии от отпадането им! Просто това е футбола. Някой път и по-слабия бие. Иначе нямаше да е интересно ако винаги по-добрия печелеше.

FLY_I
27.08.2008 21:41

Браво на БАТЕ Борисов за това че отстраниха по-класен и по-скъп отбор от тях.Макар да не играят красиво и атрактивно показаха надвапъти, че могат да спечелят срещу по-именити съперници.Това е моят коментар едно голямо БРАВО за БАТЕ.
Колкото до Левски според мен направиха момчетата каквото могат за да победят но явно това което могат не е достатъчно за да класират в групите на ШЛ.

Ven_bg
27.08.2008 21:40

Тези футболисти са абсолютни мижитурки! Напразно взимат тези големи заплати. Ако бяха влезли да играят Боримиров и Кокъла, щеше да бъде много по-добре .

roommen
27.08.2008 21:39

Getcatta - ако 2/3 имаш в предвид всички останали взети заедно ,то за левскарите остава да сме 1/3 което наистина означава че сме "отбора на народа " защото Левскар не се става ,може само и единствено да се родиш такъв

levski_s0fia
27.08.2008 21:35

"а пък шампионите дето даже не им дишахте прахта щото бяхте прекалено мн назад не ги гледай те са от по висша класа" axaxaxaa и каква им е по-високата класа ??? ако класа означава в последните 4-5 години 1 път да спечелат първенството на България съм съгласен но .... едва ли тва означава класа

roommen
27.08.2008 21:34

sasama - "в"-то ти е на W не се ли научи най-на края .За жалост това е положението , отбори като Левски и Бате Борисов имайки в предвид моментното им състояние нямат място в ШЛ .Дори смятам че Бате ще отнесат всички рекорди ,но все пак да си гледаме нашата паница .Докато не започне да се работи с разум и упоритост ще си пишем кой бил по-слаб ,вместо да спорим кой е по-силният .Българският футбол няма да ни радва скоро та камо ли да ни върне по стадионите .Една надежда ни остава ,дано не загине още в Черна Гора

sasama
27.08.2008 21:30

Някой да е казал че съм от ЦСКА. Българското първенство не ме интересува. Ама вие кат няма с к'во да се оправдаете и почвате да говорите за ЦСКА. Аз му приказвам че Левски не могат да играят той ми приказва за ЦСКА. МИ гледай си твоя жалък отбор, а пък шампионите дето даже не им дишахте прахта щото бяхте прекалено мн назад не ги гледай те са от по висша класа

krisyy
27.08.2008 21:26

Левскар съм сега ЛЕВСКАР СЪМ СЕ РОДИЛ ... И КАТО УМРА НА ГРОБА МИ ЩЕ ПИШЕ СМЪРТ ЗА ЦСКА Аз лично не се срамувам от загубата ... отидохме надиграхме и не зазагубихме ... БИ ЧОРБАТА ПО ГЛАВАТА БИ БИ БИ

levski_s0fia
27.08.2008 21:23

sasama еми кво да ти кажа... ние ще се пробваме пак но вие дали изобщо някога ще се пробвате ?!? паднахме и тва е .. тоя сезон беше мн зле но .... да си спомним преди няколко год какво правеха Левски в УЕФА и че влезнаха в ШЛ а вие още не сте и ... май няма и да влезете някога ..

Getcatta
27.08.2008 21:23

Единственото, което ме кефи от тази загуба е, че "Отбора на народа/ МВР/", доставиха ама искренно и най- голямо удоволствие на 2/3 от България, за пръв път, а аз съм на 43 години, виждам когато на български отбор вкарат гол в цял квартал да гърмят бомбички. Просто срам ме е ама и на мен ми е много ама много кеф, защото Вие сте мазохисти и мошеници

sasama
27.08.2008 21:14

Айде баце, догодина пак се пробвайте

Getcatta
27.08.2008 21:14

и искам да го попитам, какво си помисли бе функционер на комсомола, "сега ще ги натопя тия тъпанари от ЦСКА и хоп 7 000 000, не БАЙ ГАНио, има господ и просто ти си жалък и съсипа добрия отбор

liverpool77
27.08.2008 21:12

Sadista - коментара ти е в синхрон с играта ви - смешен .... играли сте вярвали сте си, то вие винаги си вярвате. Те били късметлии, а ми вие какви сте - служебно в турнира, селски противник, 10 човека ... боже момче ти не знаеш какво пишеш ... срам сте, пореден срам във вашата велика история ... но то Господ гледа ...

Getcatta
27.08.2008 21:11

АЗ казах, мога да си напиша адреса и ЕГН, злото за Левски е т.н президент Батков, това леке, този завършен образ на бай ганиовштината, винаги ще им носи беди. Този не мога да кажа Човек, е такова леке, ама такова леке, дето просто не мога да си представя, че може да има. Аз му се чудя, не се ли поглежда в огледалото това създание..

KILLna7
27.08.2008 21:08

е поне играхме в европа а не се борихме да изпаднеме в V група.Пак и да ви кажа белоруското първенство е по-добро от нашта V група.Така де то се оказа 4е е по-добро и от на6та А група но теа са подробности....Чорбарите да ходят да си сбират пари за заплати на отбора...

Crissstiano
27.08.2008 21:06

Ако Бате вкарат гол в ШЛ скачам през терасата

SaDisTa
27.08.2008 21:04

Аз не се крия,паднахме и това е.Но отново Левски бяха по-класния отбор,тотално надиграване и наемуние пред гола Да,вярвах че можем да ги отсраним,но тези белоруси с този тяхен късмет,просто нямам думи.Злорадствайте на воля,и без тва друго си нямате.Колкото до ника ми,не виждам къв ти е проблема.Както искам така ще се пиша.Все още живеем в свободна страна,Дерзайте,сега ще стискам палци да направим нещо в Уефа

Stamboslav
27.08.2008 21:02

И с човек повече и срещу най-слабият тим в целият 3 предварителен кръг на ШЛ и пак не можахте да направите нищо загубеняци не ЦСКА а вие трябва да отидете във " В " група утайки

ChervenoSurce
27.08.2008 21:01

преди 2 седмици ви казах че гледахме "Смотъняци" и,че днес ще е "Смотъняци 2".Еми тва си е:най-слабият отбор с 10 човека отстрани българският вице-шампион с големите му претенций.

Nikolai_sam
27.08.2008 21:01

АБЕ СРАМНИЦИ КЪДЕ СТЕ??? НЯМА ВИ А?ДА НЕ СЕ ИЗПАРИХТЕ???ХАХАХА СМЕШНА ИСТОРИЯ!!!Уефски - СРАМ

Patilanec
27.08.2008 21:01

Пак ли този проблем бе с отбелязване на голове и все така ще си останем и Локото и Левски фкараха по един гол общо за двата си мача. Какъв СРАМ ! На такива слаби отбори да неможем да вкараме........ нямам думи ! ТРЯБВА ДА СЕ ОПРАВИ ТОЗИ ПРОБЛЕМ и тогава можем да претендираме за евротурнирите.........

canev95
27.08.2008 21:00

тва е Българския футбол помияяя и продажници

canev95
27.08.2008 20:59

Браво честито на Левски поне да бяха пуснали отбор от В група щеше да си е селски мач точно кат трябва и сигурно отбор от В група щеше да бие без проблеми тия трактористи и имам зруго предложени дайте да се съберем хора от този сайт на направим отбор та след 2 години да бием Бате Борисов

liverpool77
27.08.2008 20:56

SaDiSTa - сега вземи ти се скрий, ако това е отбор, то аз съм президент на България ... мишки са тези на терена, които с числено предимство отстъпваха в края на мача на белорусите ... или не си съгласен? Господин "готин" ник

vilk0
27.08.2008 20:56

Българският футбол не струва...

pakho
27.08.2008 20:55

Къде сте бе Левскари Как е в ШЛ Харчите ли 7-те милиона евро

SaDisTa
27.08.2008 19:58

КЪДЕ СТЕ БЕ ЦЕСЕКАРИ,КАТО БЕШЕ 1-0 МНОГО ГОВОРЕХТЕ НАЛИ

Nikolai_sam
27.08.2008 19:57

Хайде БАТЕ!!!ХАЙДЕ БАТЕ!!!Крум Савов да се гръмне!!!АЙДЕ БАТЕ БИЙ ГИ!!!

SaDisTa
27.08.2008 19:44

ОТИШЛА СИ НАДЕЖДАТА ХАХАХА,ГЛЕДАЙТЕ МАЧА И МЪЛЧЕТЕ СМОТАНИ ЧОРБАРИ УМРЕТЕ ОТ ЯД

pakho
27.08.2008 19:37

Хора обявете бойкот Не стъпвайте на мачовете на тия смешници Няма Левски няма ЦСКА Българския футбол не е футбол Това е подобие на Ганкиното хоро.Футболисти Тия трябва не да вземат пари а да дават за да играят

lenaski
27.08.2008 19:28

Това не е ЛЕВСКИ-това е Боретцки-едно мафиотско отбор4е на деребни собственици-бандити-Тодор Батков,доказан руско-еврейски мафиот 4орни,един корумпиран бив6 конст.садия-Г.Марков и др псевдо хора,...така 4е много моля-българи-това не е ЛЕВСКИ,НЕ ХУЛЕТЕ ЛЕВСКИ ,А ТОВА БОРАТСКО ДРЕБНО НЕДОРАЗУМЕНИЕ >*smile*

ballantavv
27.08.2008 19:24

АЙДЕЕЕЕЕ ОТИДЕ СИ И ПОСЛЕДНАТА НАДЕЖДА ЗА СИНЯТА ПОМИЯ .
ГОЛЯМ СМЯХ СА ТИ ЛЕВСКАРИ КАТО НЕ ОСТАВИХА ЦСКА ДА СИ ИЗИГРАЕ МАЧОВЕТЕ СЕ НАСРА НАСРЕД ЕВРОПА НЕ ВИ ЛИ СРАМ НАВЕДЕТЕ СИ ГЛАВИТЕ И МАРШ В СОФИЯ ДА СИ ЛЯГАТЕ.