Отнеха шофьорската книжка на Григор Димитров

10:00
Отнеха шофьорската книжка на Григор Димитров

Първата ракета на България Григор Димитров е с отнета шофьорска книжка заради каране с превишена скорост, съобщава сайтът opencourt.ca. Според информацията в събота Димитров е бил изловен от пътни полицаи да кара твърде бързо по пътя, който свързва Ница и Монте Карло. Именно тогава Григор приключи участието си в демонстративния турнир Ultimate Tennis Showdown, който се провеждаше в академията на Патрик Муратоглу в Ница, като българинът най-вероятно се е прибирал към дома си в Монте Карло.

Сайтът съобщава, че Димитров не е единственият, който е бил санкциониран от полицията, като общо 10 автомобила са били спрени заради превишена скорост в този следобед, а в един от тях е бил руският тенисист Данийл Медведев. Ограничението по тази отсечка е 110 километра в час, но колите са се движели с между 160 и 180 километра в час. Освен, че е с отнета книжка, Димитров е бил и глобен със 750 евро.

За Димитров и Медведев предстои участие на Мастърса в Синсинати, който по изключение заради пандемията от COVID-19 ще се проведе в Ню Йорк като подготвителен турнир за Откритото първенство на САЩ, което започва на 31 август. Медведев спечели титлата в Синсинати миналата година, а Гришо също е бивш шампион от надпреварата, която тази година ще се проведе в периода 20-28 август.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация