Григор: Ако някой се зарази на Ю Ес Оупън, всичко ще стане много сложно

18:22
Григор: Ако някой се зарази на Ю Ес Оупън, всичко ще стане много сложно

Единственият българин в тенис елита Григор Димитров отново обяви, че още не е сигурен в участието си в предстоящия Ю Ес Оупън (31 август), въпреки че е в стартовия списък за турнира. Пред Скай Спортс Гришо за пореден път изложи причините за това все още да не е взел решение. 

“Честно казано, още съм несигурен. Всеки ден размишлявам за това, но въпросите са прекалено много, а отговорите - прекалено малко. За нас, европейците, е доста трудно, защото пътуваме 12 часа до Ню Йорк и сменяме полети, а след това трябва да отседнем в хотел. Знам, че са планирали “мехур”, но ние сме над хиляда човека и трудно ще се организираме да сме на едно и също място.  

Не можеш истински да ограничиш играчите да не излизат или да не ходят на ресторант, но се надявам всички да уважат дисциплината. Но няма да е лесно да стоиш в “мехур” за 4-5 седмици.

Надявам се никой да не се зарази, но ако някой се зарази, всичко ще стане много сложно. Дори да сме се разбрали с правителството за карантиниране, то неизбежно ще има размествания в програмата на турнира. 

Тренирам доста повече и очаквам още официална информация за организацията, тогава ще реша. Сега не мога да кажа, че ще участвам или няма”, каза Димитров пред Скай Спортс.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация